CIU tilbyder hjælp til AI

Her på siden kan du få et overblik over vores tilbud om AI på EUD. Vi afholder oplæg, workshops, forløb, online møder og Learning Factory. Derudover kan du også blive en del af vores netværk for AI-spydspidser. Mulighederne er mange, og du kan frit vælge efter jeres behov og ønsker.


CIU’s tilbud om AI

Er du underviser eller leder på en erhvervsskole, der ønsker at udforske potentialet bag kunstig intelligens (AI) på EUD?

Vi tilbyder muligheder for at dykke ned i AI gennem tre forskellige formater: Informative oplæg, hands-on workshops og længere forløb.

Oplæg (ca. 1 time)

Introduktion til AI og eksempler på brug i skolen

Kunstig intelligens og chatbots er ved at ændre mulighederne i undervisningen. I et oplæg vil CIU komme med konkrete eksempler på anvendelse af kunstig intelligens og belyse, hvordan en kritisk tilgang til teknologien er nødvendig for at sikre en god balance mellem teknologiforståelse og teknologianvendelse.

Workshops (Fra 3-6  timer)

Hands on med AI-teknologi i læring og uddannelse

Bliv fortrolig med kunstig intelligens i skolen: Lær om AI’s funktion, anvendelse i undervisningen og udvikl konkrete løsninger til din skole eller din undervisning med CIU’s workshop.

Forløb (Fra 2-4 dage)

Kompetenceopbygning på tværs af organisationen

Udvikl dybdegående teknologiforståelse og strategisk kompetence med CIU’s AI-forløb. Her skræddersyr vi et forløb til din skole, som blandt andet fokuserer på etiske, tekniske og didaktiske beslutninger. Vær med til at forme fremtiden med AI i undervisningen og skolens samlede vision.


CIU’s online møder om AI
Update på kunstig intelligens

Her ser du en oversigt over CIU’s planlagte online møder, hvor du regelmæssigt vil blive opdateret på den seneste viden og de nyeste trends inden for AI på EUD.

Til disse online møder får du både teoretisk indsigt og praktisk erfaring, så du kan anvende AI effektivt på din skole. Du får også mulighed for at diskutere og udveksle erfaringer på tværs af EUD.

Du kan allerede nu tilmelde dig til disse online møder.

Vores materiale om kunstig intelligens

I CIU’s inspirationskatalog kan du finde inspiration til og viden om kunstig intelligens. Du kan lære mere om, hvad AI er, og hvordan du bedst anvender teknologien i undervisningsregi. Du finder inspirationskataloget her.


Learning Factory om kunstig intelligens

Vi afholder igen et Learning Factory-forløb om kunstig intelligens til efteråret 2024. I denne omgang af Learning Factory får du grundlæggende viden om kunstig intelligens (AI) og dens anvendelse i undervisningen.

Vi inviterer eksperter fra hele landet til at komme og fortælle om teknologierne og deres anvendelse. Imens får du mulighed for at udvikle et koncept eller en læringsaktivitet, der passer til din undervisning eller skole.

Her udvikler vi færdigheder, så I kan anvende AI-værktøjer og teknologier i praksis. Ved at kombinere viden og færdigheder vil du blive klædt på med de nødvendige kompetencer til at integrere og bruge AI hensigtsmæssigt på netop din skole.

Her på siden kan du læse mere om vores forløb i efteråret 2024 og tilmelde dig.


CIU’s netværk for AI-spydspidser

Er du en AI-spydspids på din skole? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores it-pædagogiske netværk, som vil have særlig fokus på AI, blandt andet gennem en række online møder.

Målgruppen for dette netværk er AI-spydspidser, som er særlige ressourcepersoner og undervisere, der driver AI-initiativer eller hjælper andre med at implementere AI på EUD.

Her kan du blive en del af et fagligt netværk på tværs af EUD, som arbejder med AI i undervisningen. Dermed får du chancen for at dele og få værdifulde erfaringer og inspiration til at udvikle elevers og underviseres AI-kompetencer.

Du kan nemt og hurtigt tilmelde dig netværket her, og bagefter sender vi automatisk en invitation til de kommende netværksmøder.

CIU

Har du spørgsmål til vores tilbud?

CIU

Opdateret 17.01.24

Til forsiden