Oversigt over CIU's netværk

Uanset om du er underviser, konsulent, leder eller direktør på en erhvervsskole, så har CIU et netværk til dig. Læs mere om vores netværk herunder.

Netværk for undervisere

Formålet med netværket er at arbejde med didaktisk relevant brug af it på erhvervsuddannelserne. Der bliver ingen langhårede forskningsoplæg. I stedet bruger vi tiden på at afprøve teknologier i ro og mag og diskutere teknologiernes didaktiske potentiale. Opdateret den 08/10 21: Der er lukket for tilmelding til netværket. Kontakt os gerne, hvis du ønsker, at vi opretter et lignende tilbud igen. Læs om netværket her.

Du har også mulighed for at blive en del af vores online videndelingsgrupper i Microsoft Teams om:

• It i undervisningen på EUD
• VR og AR på EUD

Læs mere og bliv en del af de online videndelingsgrupper her.


Netværk for it-pædagogisk personale

Netværket er for pædagogisk personale, såsom it-pædagogiske konsulenter eller lignende. Målet med netværket er at skabe erfaringsudveksling, inspiration og løbende opkvalificering. Sammen vil vi afdække behovet for kompetenceudvikling som fx nye tendenser indenfor it-didaktik, hybrid læring, projektledelse, nye læringsteknologier osv. Læs mere om netværk for it-pædagogisk personale her.

 

Netværk for ledere

CIU har etableret et netværk for uddannelsesledere, mellemledere, team- og afdelingsledere osv. i EUD med ansvar for ledelse og særlig interesse for pædagogisk it. Formålet er bl.a. at understøtte videndeling på tværs af skoler og inspirere ledere til at sætte en it-pædagogisk dagsorden på egen skole, der fremmer en hensigtsmæssig anvendelse af it i undervisningen. Læs mere om netværk for ledere her.

 

Netværk for den øverste ledelse på EUD

Netværket har fokus på digital didaktisk transformation og er målrettet den øverste ledelse på EUD, fx direktører, forstandere, digitaliseringschefer eller øvrige repræsentanter med ansvar for implementering af pædagogisk it. Målet er at bidrage til, at den øverste ledelse er i stand til at gå tilbage på egne skoler og igangsætte digitaliseringsprocesser og vedvarende holde gang i dem. Læs mere om netværk for den øverste ledelse på EUD her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *