CIU har oprettet to videndelingsgrupper, hvor der er rig mulighed for at dele viden, erfaringer samt tips og tricks med engagerede undervisere fra andre erhvervsskoler.

Videndelingsgruppe om
it i undervisningen på EUD

Denne videndelingsgruppe Microsoft Teams er for undervisere og konsulenter på erhvervsuddannelserne. Formålet er at fremme videndeling af f.eks. materialer, praksisnær undervisning, it-didaktiske løsninger og erfaringer for at inspirere hinanden og få endnu mere faglig værdi ind i undervisningen – for din, elevernes og EUD-sektorens skyld.

Der allerede findes mange forskellige videndelingsgrupper derude, men da EUD adskiller sig markant fra mange andre uddannelser, er det gruppens mål at opbygge et stort netværk, hvor der er mulighed for at dele erfaringer, materiale og løsninger, der retter sig særligt mod erhvervsuddannelserne. Gruppen administreres af CIU.

Videndelingsgruppe om
VR og AR på EUD

Denne videndelingsgruppe Microsoft Teams er for alle, der interesserer sig for virtual- og augmented reality i undervisningen på erhvervsuddannelserne. Brug den for eksempel, når du finder noget nyt og spændende, der kunne være interessant for andre – eller brug den, hvis du har konkrete spørgsmål, mangler inspiration eller vil høre andres erfaringer med VR og AR i undervisningen. Gruppen administreres af CIU.

Viden og ideer forsvinder ikke, når de gives væk. Måske blomstrer de og kommer tilbage i en endnu bedre form.

Få derfor gerne dine kolleger eller andre med i gruppen ved at sende tilmeldingsformularen videre, så vi kan udvide netværkene.

Opdateret d. 19. november 2021


Læs også

• Find flere relevante videndelingsgrupper her
• Find gratis undervisningsforløb til EUD

Gå tilbage til forsiden her