Videnscenter for Velfærdsteknologi vil være med til at integrere bæredygtighed i uddannelserne på landets social- og sundhedsskoler.

I en tid, hvor bæredygtighed er et globalt fokusområde, er det essentielt, at de danske social- og sundhedsskoler aktivt deltager i den bæredygtige udvikling. På Videnscenter for Velfærdsteknologis 14 partnerskoler arbejder vores bæredygtighedsteam, bestående af to bæredygtighedskonsulenter og 14 bæredygtighedskoordinatorer, tæt og dedikeret sammen på at skabe inspiration, materialer og udviklingsmuligheder, så vi i fællesskab kan bidrage til at forme uddannelser, der ikke kun forbereder eleverne til en mere bæredygtig fremtid, men også aktivt bidrager til den overordnede bæredygtige udvikling.

Vi bestræber os på løbende at dele inspirerende historier og initiativer, både når skolerne selvstændigt arbejder med bæredygtig udvikling, og når vi samarbejder om det. Hvis du har en idé inden for bæredygtighed, som du gerne vil udvikle på din skole, er du velkommen til at kontakte din lokale bæredygtighedskoordinator.

For løbende opdateringer vedrørende bæredygtighedsarrangementer, undervisningsforløb og generel inspiration, opfordrer vi til at følge med her på siden samt på de sociale medier.

Undervisningsmaterialer og -forløb