Med en brugerkonto får du adgang til en række funktioner på Videnscenterportalen.dk, der hostes af IBC. Disse brugervilkår beskriver Videnscenterportalens behandling af personoplysninger.

I det følgende vil vi oplyse dig om følgende:

1. Generelt

2. Indsamling af personoplysninger

3. Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag

4. Sletning af personoplysninger

5. Sikkerhed

6. Dine rettigheder

7. Ændring af persondatapolitikken

 

1. Generelt

Videnscenterportalen.dk indsamler personoplysninger, når du besøger hjemmesiden, og når du opretter en brugerkonto.

Nedenfor kan du læse om, hvilke informationer der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

2. Indsamling af personoplysninger

Vi indsamler og behandler følgende personoplysninger om dig, når du opretter en brugerkonto på Videnscenterportalen:

  • Navn, e-mailadresse, arbejdsforhold, tilknytning til virksomhed, skole eller videnscenter samt aktiviteter på hjemmesiden. Derudover kan du frivilligt vælge, om du vil tilknytte et offentligt billede samt brugerbeskrivelse til din brugerkonto.

Indsamling og behandling af personoplysninger er nødvendige for, at du kan oprette dig som bruger på Videnscenterportalen og dermed få adgang til specifikke funktioner.

Dine personoplysninger kan blive videregivet til 3. part, fx offentlige myndigheder, som en del af markedsføringen eller samarbejdet om Videnscenterportalen, heriblandt med Børne- og Undervisningsministeriet.

3. Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag

De personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig, er nødvendige for oprettelse og identificering af medlemmer og indhold på Videnscenterportalen. Billede, navn og skole vil derfor blive vist relevante steder på sitet.

Vi indsamler og bruger personoplysninger i forbindelse med de formål, der er beskrevet nedenfor. Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis vi er berettigede eller forpligtede hertil efter gældende lovgivning.

3.1 Administration af din brugerkonto

Dine personoplysninger bliver anvendt, når vi skal oprette og tildele dig adgang samt adgangsrettigheder til dig i vores IT-systemer.

3.2 Upload og download af materialer

Hvis du på Videnscenterportalen opretter dig med mulighed for at uploade eller downloade materiale, fører vi statistik på, hvor mange gange materialerne uploades eller downloades. Det gør vi for at kunne forbedre indholdet og vurdere brugen af Videnscenterportalen.

3.3 Spørgeskemaundersøgelse

Når du downloader materialer på Videnscenterportalen, vil vi eventuelt efterfølgende kontakte dig. Dette gør vi udelukkende for at kunne optimere indholdet på hjemmesiden og kvaliteten af materialerne.

4. Sletning af personoplysninger

Dine personoplysninger slettes, når vi ikke længere skal bruge dem til de formål, som vi har beskrevet ovenfor. Som hovedregel sletter vi ikke personoplysninger så længe du har en profil på Videnscenterportalen.dk. Ønsker du at slette din brugerkonto og dine persondata, kan du gøre det ved at henvende dig på mail@videnscenterportalen.dk.

5. Sikkerhed

Der er indført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau for behandling af personoplysninger hos IBC International Business College. Foranstaltningerne er under løbende revision af institutionens eksterne revisor. Dermed gør vi vores bedste for at sikre personoplysningernes kvalitet og integritet.

6. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen.

Du kan gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Du har også ret til at få rettet dine personoplysninger, hvis de er forkerte, eller du kan bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger. Vi vil derefter slette eller rette forkerte personoplysninger eller personoplysninger, der blevet forældede siden indsamlingen.

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for fortsat, at du stadig kan benytte Videnscenterportalen.

Hvis du ønsker at bruge dine rettigheder, skal du henvende dig på: mail@videnscenterportalen.dk.

Hvis du ønsker at klage over Videnscenterportalens behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet:

Datatilsynet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

7. Ændring af persondatapolitikken

Videnscenterportalen ved IBC forbeholder sig retten til uden videre at ændre denne persondatapolitik.

Læs mere om vores cookiepolitik, hvor du også til enhver tid kan vælge og fravælge de cookies, vi må bruge for at sikre dig en god oplevelse på Videnscenterportalen.dk.