Bæredygtighed og grøn omstilling

Videnscenter for Velfærdsteknologi vil være med til at gøre uddannelserne på landets Social- og Sundhedsskoler grønnere.

Den grønne omstilling og bæredygtighed er et af de største fokusområder i hele verdenen lige nu, og de danske Social- og Sundhedsskoler skal være med i den bæredygtige udvikling. I Videnscenter for Velfærdsteknologi arbejder vi derfor for at skabe inspiration, materialer og udvikling, så vi sammen kan være med til at uddanne til en mere grøn fremtid.

Følg med her på siden for at blive opdateret omkring bæredygtigheds arrangementer, undervisningsforløb og inspiration generelt.

Vi afholder løbende arrangementer, hvor vi stiller skarpt på grøn omstilling og bæredygtighed. Vi målretter vores arrangementer til alle områder inden for social- og sundhedsskolerne, og derfor vil I for eksempel kunne deltage i ledelses-, elev- og underviserrettede begivenheder.

Som en del af vores arbejde med grøn omstilling og bæredygtighed udvikler og afprøver vi løbende undervisningsmateriale og – forløb. Her på siden vil du kunne følge med i, når der er udviklet nye materialer.

Flere af landets Social- og Sundhedsskoler er i fuld gang med at arbejde med grøn omstilling og bæredygtighed i forskellige sammenhæng. I Videnscenter for Velfærdsteknologi vil vi sørge for at dele de gode historier og initiativer løbende, både når skolerne selvstændigt arbejder med bæredygtig udvikling og når vi gør det i et samarbejde. Vi vil løbende opdatere om nye tiltag her.

Kontakt din lokale bæredygtighedskoordinator

I Videnscenter for Velfærdsteknologi har vi et bæredygtighedsteam bestående af to bæredygtighedskonsulenter, der er ansat fuldtid ved videnscenteret, samt 14 bæredygtighedskoordinatorer fordelt på de 14 partnerskoler.

Har du en god bæredygtig idé, som du gerne vil udvikle på din skole, så tag fat i din lokale bæredygtighedskoordinator.