Vil du modtage nyheder fra Videnscenter for Velfærdsteknologi?

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hvad er Videnscenter for Velfærdsteknologi?

Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark har til formål at forberede elever inden for sundhed, omsorg og pædagogik på fremtidens arbejdsmarked, hvor velfærdsteknologi får en stadig større rolle.

Videnscenteret indsamler og udvikler viden inden for tre fokusområder: velfærdsteknologi, simulation og innovativ læring. Dette sker primært i samarbejdet med vores tre værstsskoler: SOSU Nord, SOSU Fredericia-Vejle-Horsens og SOSU Fyn, men også i et samarbejde med landets øvrige SOSU-skoler.

Læs mere om Videnscenterets mål, vision og mission samt om de tre fokusområder her.

Hvem kan bruge Videnscenter for Velfærdsteknologi?

Videnscenter for Velfærdsteknologi er relevant for dig, som har et ønske om at blive klogere på velfærdsteknologi og læring i en SOSU-faglig kontekst.

Videnscenterets arbejde har til formål at understøtte læring og undervisning om velfærdsteknologi i en SOSU-faglig kontekst, og derfor er vores materiale og undervisningsforløb netop målrettet denne målgruppe, herunder:

  • Pædagogisk assistentuddannelsen
  • Social-og Sundhedsassistentuddannelsen
  • Social-og sundhedshjælperuddannelsen
  • Undervisere på SOSU-skolerne
  • SOSU-skolernes samarbejdspartnere. regioner, kommuner og private virksomheder

Vores undervisningsmateriale står til gratis afbenyttelse. Du skal oprette en bruger for at få adgang til materialet, det kan du gøre her.

Kontakt Videnscenter for Velfærdsteknologi

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål, er interesseret i et samarbejde, eller bare er nysgerrig på vores arbejde. Kontaktoplysningerne på Videnscenterets ledelse, koordinatorer og kommunikationsteam kan findes her.