Har du et ønske om SOSU-elever skal lære om velfærds- og borgerrettede teknologier, blive klogere på Virtual Reality eller udføre et simulationsscenarie?

Det kan være vanskeligt at få introduceret nye teknologier eller udføre et simulationsscenarie, når elever ikke har mulighed for at få teknologierne i hånden eller opleve et scenarie i praksis. Det påvirker måske din undervisningsplan og mål for eleverne?

Som en løsning har videnscentret en række online foredrag kaldet Torsdagspanel.

Torsdagspanelet kan være et hjælpemiddel, hvis du gerne vil introducere dine elever til en ny teknologi eller ønsker en faglig refleksion.

 

Undervisningsforløb

På nuværende tidspunkt er ni torsdagspanel tilgængelige som undervisningsforløb med emner som:

Hvert undervisningsforløb indeholder en beskrivelse og læringsmål for det pågældende emne.

Ved spørgsmål kan du kontakte forfatteren bag undervisningsforløbet.

Forløbene er målrettet SOSU-uddannelsen og er tilgængelige for alle brugere af videnscenterportalen. Har du ikke en bruger, kan du oprette en gratis bruger.

Torsdagspanel – hvad er det?

Siden foråret 2019 har Videnscentret sendt Torsdagspanelet live via Facebook. Torsdagspanelet skal anses som et online foredrag mellem Videnscentret, producenter og faglige eksperter, som i fællesskab drøfter én teknologi, dens anvendelighed, formål, problemstillinger og brugen i praksis.

Videoerne er tilgængelige på Videnscentrets Facebook, og undervisningsforløbene findes på linket nedenfor:

Har du spørgmål omkring Torsdagspanel, og om hvordan du kan bruge det til din virtuelle undervisning eller om overgangen fra fysisk til virtuelt undervisning, kan du altid kontakte en af videnscentrets koordinatorer.  Vi står til rådighed for at hjælpe dig.