Velkommen til

Digital Handel

Vil du præge en ny generation af digitale talenter? Få opdateret viden om digital handel til din undervisning leveret af eksperter fra erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hvad kan du få fra Videncenter for Digital Handel?

   • Webinarer med eksperter fra erhvervslivet
   • Artikler, interviews og videoer om digital handel
   • Adgang til undervisningsmateriale om digital handel
   • Adgang til et netværk af virksomheder
   • Nye virksomhedscases

Kort sagt en masse kurateret viden og netværk, som skal hjælpe til at holde dig opdateret på et felt der hele tiden flytter sig.

Hvorfor Videncenter for Digital Handel?

Over 84% af danskerne handler online – og tallet er stigende. Men 4 ud af 5 af de mest anvendte butikker er udenlandske. Hvis danske virksomheder skal tage en større del af den stigende salg online, så skal de opruste.

Én af udfordringerne er, at danske virksomheder mangler medarbejdere med digitale handelskompetencer. Derfor er vi sat i verden. For at bidrage til, at vi får en ny generation af digitale købmænd, der kan skabe værdi i virksomhederne.

Videncenter for Digital Handel blev etableret i oktober 2017 som led i erhvervsuddannelsesreformen. Vi skal bidrage til at elever i erhvervsuddannelserne kan håndtere den hastige teknologiske udvikling og matche de kompetencer, som virksomhederne efterspørger på et digitalt arbejdsmarked. Derfor skal der indsamles, skabes og videregives en hel masse viden til undervisere og elever på erhvervsskolerne.

Hvem kan bruge Videncenter for Digital Handel?

Vi er relevante for dig, hvis du:

   • er underviser og du gerne vil blive en ekspert i digital handel
   • er virksomhed og gerne præge en ny generation af digitale medarbejdere
   • er elev eller studerende inden for handel og gerne vil have ekstra viden

Hvem er vi?

Med over 20 års erfaring fra den digitale verden, kommer videncenterchef, Lars Henrik Larsen, med en bred viden om e-handel på tværs af brancher. Udover knap 5 år som leder i det tidligere Mærsk Data-selskab, Ecarisma, så har Lars drevet sit eget web-bureau gennem 8 år.

Læs mere om Lars og resten af teamet i Videncenter for Digital Handel

Lars Henrik Larsen