Velkommen indenfor i et læringsunivers med forgreninger ind i både digital handel, bæredygtighed og kunstig intelligens. Gorilla Juice er en succesfuld, men særdeles fiktiv virksomhed opfundet til at skabe legende og virkelighedsnær læring.

Hvad er Gorilla Juice? 🦍🍍🌴

Med frugt og rødder direkte fra junglens frodige skove arbejder Gorilla Juice på at du kan få det bedste fra naturen hver dag. Virksomheden importerer frugter fra forskellige steder i verden og producerer juicen på deres fabrik i Danmark, hvor det også kommer i emballage. Juicerne sælges i Danmark B2B og B2C gennem webshoppen.

Se nogle af kundernes favoritter

 

Tag Gorilla Juice med ind i undervisningen

Hvordan kan du bruge Gorilla Juice i din undervisning?

Gorilla Juice er en fiktiv virksomhed udviklet af Videncenter for Digital Handel til kurser og undervisning på erhvervsuddannelserne. Med Gorilla Juice for du en virksomhedsramme med hjemmeside, produkter, afdelinger, bæredygtighedspolitik og meget mere. Du kan frit bruge casen i din undervisning og bygge egne forløb eller bruge nogle af de undervisningsforløb og materialer som vi har udviklet.

Har du spørgsmål?

Vi udvikler løbende på konceptet og der kommer nye materialer til her på siden.

Har du nogle spørgsmål til materialer eller andet, er du velkommen til at kontakte Janne Gaye: jga@digitalhandel.dk