Lad dine elever lege sig ind i et univers, hvor de skal markedsføre juice for den fiktive virksomhed Gorilla Juice. Vi har gjort det hele klar til dig, så det er lige til at sætte i gang.

Gorilla Juice har brug for hjælp i marketing-afdelingen!

Gorilla Juice er en fiktiv virksomhed, der sælger juice – både B2B og B2C, og som står overfor at skulle til at markedsføre en helt ny juice, de lige har lanceret.

Din klasse er de aspirerende marketingsmedarbejdere, der skal hjælpe Gorilla Juice med denne opgave, og du er deres nye CMO, der skal sætte dem i gang med opgaven.
Vi har gjort alle materialer klar til dig herunder – både slides, opgaver og video, som gør at du kan sætte klassen i gang.

Det eneste DU skal gøre er, at sætte dig godt ind i materialet og så kan du plukke i materialerne og bruge alt fra 1 time til 3 dage på at gennemføre hele eller dele af forløbet med dine elever.

Dine elever får så lov til at prøve kræfter med flere spændende medier, de skal bruge til at markedsføre den nye juice med.

Hvad kommer I omkring i forløbet?

  • Præsentation af virksomheden gennem hjemmeside, videoer, og slides med beskrivelser af produkter mm.
  • Overordnet opgave med at lave et koncept for markedsføring og valg af kanaler hertil.
  • Gennemgang af kanaler med videovejledninger i EcomTrainer
  • Budgetmodel i regneark, der kan arbejdes videre i
  • Benspændsopgave, hvor der skal bruges ChatGPT til at løse udfordringen

Forløbet kan benyttes til afsætning på EUD/EUX og på hovedforløb.

Brug EcomTrainer til opgaveløsningen

EcomTrainer logo
For at løse opgaven så realistisk som muligt, anbefales det at du arbejder med dine elever i de virkelige kanaler – altså hvis der skal opsættes Facebook annoncer, så skal der oprettes en virksomhedsside til projektet, og eleverne får lov at arbejde i Facebooks Campaign Manager og det samme med Instagram, LinkedIn osv.

Alt efter hvilket læringsudbytte du sigter efter, kan du oprette profilerne på forhånd og give dine elever adgang, eller du kan lade eleverne oprette profilerne og siderne selv. Der er uddybende instruktioner på EcomTrainer til alle kanaler.

Morten Christoffersen

Har du spørgsmål?

Morten Christoffersen
Faglig konsulent