CIU’s arbejde med grøn omstilling

Vær med til at uddanne til en mere bæredygtig fremtid. På siden her finder du inspirationsmateriale, aktiviteter og projekter målrettet grøn omstilling på EUD.

Fremtiden er grøn. Det samme er fremtidens faglærte

Klimakrisen stiller krav til os alle. Erhvervsuddannelserne er en essentiel brik, når det gælder om at uddanne fremtidens arbejdskraft til at have et bæredygtigt mindset.

Men et bæredygtigt mindset kræver en undervisning, hvor der opfordres til handling, samarbejde og innovative løsninger – og det kræver ikke mindst nye former for undervisning, herunder nye former for anvendelse af it, der sikrer en tidssvarende og motiverende undervisning.

Lad dig inspirere

Søger du inspiration til, hvordan du kan undervise mere grønt?

Her finder du eksempler på, hvordan man kan gøre bæredygtighed mere praksisnært i undervisningen, øge elevernes handlekompetencer ift. bæredygtighed og meget mere. Du kan også finde undervisningsforløb om bæredygtighed målrettet dit fag hos EUD-sektorens videnscentre.

Du finder også det grønne katalog, som du kan bruge til at sætte dine elever i gang med at lave grønne mikrohandlinger enten på skolen eller i oplæringsperioden.

Sammen om en grøn indsats?

En del af CIU’s formål er at være med til at udvikle og forankre viden om og kompetencer til brug for grøn omstilling. Dette gør vi blandt andet gennem projekter i sektoren, som du kan orientere dig i herunder.

Skal vi sammen lave et projekt med fokus på grøn omstilling? Vi indgår i projekter som en kvalificerende videnspartner, og bidrager med projektledelse, konsulentydelser og meget mere. Kontakt os her.

Gå til forsiden her.

Opdateret den 30.08.23