Videnscenter for velfærdsteknologi øst og vest har netop afholdt faglærernetværksmøde, hvor facilitatorrollen var i fokus.

Mere end 60 underviser fra landets social- og sundhedsskoler deltog i faglærernetværket den 26. april – dig som facilitator. På dagen hørte deltagerne to oplæg med hver deres vinkel på facilitatorrollen.

Grafisk facilitering

Videnscenter koordinator Lene Munk førte med sikker pen deltagerne igennem 2 timers grafisk facilitering. Efter en introduktion til redskaber og teknikker, blev der i fællesskab udarbejdet en padlet med alle deltagernes tegninger. Didaktiske overvejelser og inspiration til hvordan grafisk facilitering og digitale teknologier kan tale sammen fuldendte oplægget om grafisk facilitering.

 

Online læringsoplevelser

Dagens anden oplægsholder Lars Hajslund fra Click institut formidlede med højt tempo og god energi hvordan online læringsoplevelser kan optimeres.
Inspirerende oplæg med tips og trick til at gøre noget andet end man plejer, når underviser og elever mødes online.


Sæt kryds i kalenderen d. 7. oktober 2021, hvor vi afholder næste faglærernetværksmøde.