Klik og hent - kend Raizer II

Raizer II til SOSU- og PA-uddannelserne er en del af 'Klik og Hent' - din samlede undervisningsforløbspakke omkring konkrete velfærdsteknologier.

Beskrivelse af Raizer II

Raizer II er en batteridrevet mobil løftestol, der hjælper en liggende person op til næsten stående stilling på få minutter.

Kend Raizer II

kend skal eleverne lære Raizer II at kende, identificere de væsentligste indstillinger og funktioner ved Raizer II, herunder brugervenlighed, design og formål. Eleven skal desuden inddrage viden om ergonomiske principper og arbejdsmiljø.

Undervisningsforløb

Formålet med undervisningsforløbene er at:

  • informere og inspirere undervisere på SOSU-skolerne til hvordan de kan inddrage og anvende velfærdsteknologi i undervisningsforløb
  • sætte fokus på hvordan vi kan øge anvendelse og implementering af materiale på videnscenterportalen
  • udvikle pakkeløsninger/guide der er klar til brug i undervisning på skolerne, det skal være let tilgængelig og implementerbar. Materialet er differentieret og kan anvendes på flere uddannelsesniveauer

Forløbene er tilpasset til SOSU- og PA-uddannelserne, hvorfor du som underviser på f.eks. GF2 SOSU finder en målrettet underviservejledning og spørgsmålsark til eleverne.

På nedenstående links kan du tilgå kend Raizer II til SOSU- og PA-forløb.

Kend Raizer II kan benyttes på alle niveauer. Vi anbefaler, at forløbet benyttes første gang eleverne møder teknologien

Har du spørgsmål?

Marianne Heilskov-RousingVidenscenterkoordinatormhe@sosuranders.dk