Innovationsplatformen

Siden er "mødested" for landets SOSU-faglige innovationsundervisere, og er baseret på det gode arbejde, der allerede udvikles og udfoldes på skolerne.

På siden finder du alt fra det lille input til inspiration til innovationsundervisningen til udviklede undervisningsforløb og meget mere. Du får et indblik i SOSU-undervisernes egne erfaringer med arbejdet i innovation.

Inspiration til undervisningen

Hvis du mangler inspiration eller vil have den nyeste viden inden for innovation både til dig selv, men også til din undervisning, har vi skabt et inspirationsunivers med en række podcasts, foredrag, litteratur.

Undervisningsforløb

Vil du se hvordan andre social- og sundhedsundervisere har arbejdet med innovation i deres undervisning?
Vi har samlet en række forløb, materiale og præsentationer fra flere SOSU-skoler på én side, som er målrettet GF2, SSA, SSH eller PAU. Materialet er afprøvet af SOSU-undervisere i praksis.
Alle forløb og alt materiale er frit tilgængelig for dig.

Arbejder du med Innovation i undervisningen?

Vil du være med til at inspirere andre til at arbejde med innovation?
I denne sparringsgruppe inspirerer vi hinanden. Det er et sted, hvor du kan stille spørgsmål eller få sparring. Du kan også dele dine erfaringer, råd, inputs, gode steder at anskaffe materiale (post-its, flipovers mm.).

For at blive en del af gruppen skal du oprette dig som bruger på videnscenterportalen, og herefter sende en mail til videnscentrets kommunikationsmedarbejder Henriette Møller, at du vil være medlem.

Del dit materiale

Hvis du vil dele dit undervisningsmateriale på denne platform, send en mail til videnscentrets kommunikationsmedarbejder Henriette Møller.
Du kan sende alt fra færdigudviklet undervisningsforløb, til en præsentation, til et godt råd eller en spændende film og podcast. Intet materiale er for småt til at blive delt.

Hvis du sender et undervisningsforløb får du tilsendt en materialeskabelon, som du skal udfylde. Skabelonen udfyldes med henblik på at få skabt overblik over dit indsendte undervisningsmateriale.

Har du spørgsmål?

Henriette MøllerKommunikationsmedarbejder41550125hebm@sosunord.dk