Nyt undervisningsforløb om COVID-19

SOSU Nord, videnscentrets værtsskole, har udarbejdet et nyt undervisningsforløb målrettet elever i forbindelse med COVID-19. Forløbet informere elever om Covid-19, smitte og hvordan de kan forebygge smittespredning samt symptomer.

Materialet er udarbejdet, for at sikre eleverne har fået en teoretiske gennemgang og dermed være med til at træffe de rigtige beslutninger i forhold til at træffe et valg, hvor de passer på sig selv, hinanden og hermed hele samfundet. På SOSU nord er det obligatorisk, at materialet bliver gennemgået på alle klasser/hold.

Materialet består af:
PowerPoint præsentation: Først får eleverne en gennemgang af virus, dernæst forholdsregler og adfærd. Materialet skal bruges som udgangspunkt for dialog, og udført så alle kan forstå og få gavn af indholdet.

Webinar med lærings- og digitaliseringskonsulent Lotte Schulz, som fortæller nærmere om Covid-19.

Du finder undervisningsforløbet nedenstående

Har du spørgsmål?

Lotte Randeris Schulz Lærings- og udviklingskonsulentlosc@sosunord.dk