Megatrends på simulationsområdet

Den 23. maj 2019 afholdte Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark en stor international simulationskonference i Vejle - Megatrends på simulationsområdet.

Mere end 220 deltager fra ind- og udland oplevede bl.a Pamela R. Jeffries, der er Ph.d., professor of nursing og dekan på George Washington University School of Nursing.

Pamela Jeffries er internationalt kendt for sin forskning inden for undervisning i sundhedsområdet med speciel fokus på simulation. Hun gav et oplæg fyldt med inspiration og information om arbejdet med simulation inden for sundhed og velfærdsområdet. Senere fortsatte hun i en workshop med at folde hendes viden ud, og komme med konkrete eksempler fra hende mangeårige arbejde inden for feltet.

Ud over Pamela Jeffries kunne de mange fagfolk, som deltog i konferencen, opleve Kirsty Harris, en meget anderkendt Healthcare specialist fra Universitetet i Portsmouth, der har fokus på brugen af simulation indenfor psykiatrien.

 

10 forskellige Workshops

Foruden de to hovedtalere var der mulighed for at deltage i en række workshops, som blev styret af kompetente fagpersoner fra ind- og udland med stor viden og erfaring inden for simulation. Her var emner som simulationsstandarder, refleksionskompetencer i sundhedsvæsenet, Virtual Reality m.m. på programmet.

Konferencier Lars Hajslund førte deltagerne sikkert gennem dagen, og mange gav udtryk for en dag med stort fagligt udbytte, dannelse af nye værdifulde netværk og ny indsigt.

Besøg af medier

TV2 SYD besøget konferencen og lavede indslag til 22.00 nyhederne.


Undervisingsmateriale

Materiale og præsentationer fra konferencens mange workshops bliver løbende uploadet og tilgængelige under forløb.

Forløb tilknyttet konferencen starter med titlen “SIM. konference”.

 

Links til præsentationer

For at downloade materialet skal du oprette en bruger på videnscenterportalen.

Det gør du her