Virtual Reality lejlighed

Et af de største projekter, vi arbejder med i videnscentret er den virtuelle lejlighed. Lejligheden kommer til at indeholde mange forskellige tilgange forskellige til læring i Virtual Reality. Det er alt fra en biograf, hvor du kan se film i 360 grader.

Du kan lave Virtual Gaming Simulation (VGS).

I selve lejligheden kan du lære en lang række velfærdsteknologier at kende og benytte dig af dem i praksis. Det vil sige, nogle teknologier kan du se, nogle kan du høre og andre kan du interagere med.

Alt dette er med til at træne undervisere og elever i brugen af velfærdsteknologier.

I lejligheden kan du på egen krop opleve, hvordan det føles at have synsforstyrrelser som dement, eller opleve konfliktsituationer i daginstitutioner.

Se hvad vi skrev om projektet tilbage i juli måned her