Podcast

Vi har samlet en række podcasts som handler om innovation i og til sundhedssektoren

Omsorg på nye veje: Innovation og entreprenørskab i velfærdsuddannelserne

Hvorfor taler vi egentlig om innovation og entreprenørskab i velfærdsuddannelserne? Hvilke kompetencer får eleverne med i eksamensbeviset, når de arbejder med innovation og entreprenørskab i uddannelserne?
Og hvorfor er der ikke flere SOSU-iværksættere og er der overhovedet plads til iværksætteri et offentligt sundhedssystem?

Det er nogle af de emner de taler om i afsnittet i Omsorg på Nye Veje, hvor Beate Laubel Boysen og Lars Frisdahl fra Fonden for Entreprenørskab medvirker.

De arbejder med at hjælpe skoler og uddannelser med at fremme iværksætteri og innovative evner hos eleverne og giver sammen med René Dybdal, der i dagens anledning er trådt ud af værtsrollen og over i panelet, deres bud på, hvordan iværksætteri og innovation kan styrke velfærdsuddannelserne og dermed også den fremtidige velfærdssektor.

Omsorg på nye veje er produceret af Randers Social- og Sundhedsskole.

Livet!: Livet med Innovation i sundhedssektoren

I afsnittet møder du Noelle og Lone, der er i gang med at udvikle et produkt, de har opfundet til at løse nogle problematikker omkring personlig hygiejne, omsorg og vandladning.
De arbejder begge på Bornholms Hospital på neurologisk afdeling, hvor de arbejder med genoptræning og har derigennem fået idéen til deres produkt.

 

Livet! er produceret af Videnscenter for Velfærdsteknologi Øst.

Har du spørgsmål?

Trine Søberg Videncenterkoordinator Tris@sosufyn.dk

Har du spørgsmål?

Marianne Heilskov-RousingVidencenterkoordinator mhe@sosuranders.dk