Målgruppe

Hovedforløb

Fagområde

Omsorg, Sundhed og Pædagogik

Varighed

2 timer

Uddannelse

Social- og sundhedsassistentuddannelsen

Velfærdsteknologi (Vest)

VR filmene er målrettet SSA uddannelsen. VR filmene beskriver en bevægelsesaktivitet fra Plejecenter Fuglsanggården.

Beskrivelse

Filmene viser en seance hvor 14 beboere på et plejecenter deltager i en bevægelsesaktivitet, understøttet af personalet. Det er en 360 graders film, så man kan se rundt og få forskellige perspektiver.
VR filmene giver en helt speciel mulighed for at være betragter og lave iagttagelser af praksis i relation til uddannelsens teori. Filmene er oplagte til brug i faget ”Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering” på både social- og sundhedshjælperuddannelsen og social- og sundhedsassistentuddannelsen. I skabelonen er der taget udgangspunkt i læringsmål fra social- og sundhedsassistentuddannelsen.

OBS. Grundet filmenes størrelse er det ikke muligt at uploade filmene til forløbet. Derfor bedes du kontakte Anette Degn Larsen, IT Pædagogisk Konsulent, Randers Social- og Sundhedsskole på mailen: al@sosuranders.dk, for at få adgang til filmene.

Læringsmål

  • VR filmene understøtter arbejdet med mange af målene i faget ”Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering” på Social- og Sundhedsassistentuddannelsen.

Materialet er blevet downloadet af 19 brugere.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.