TORSDAGSPANELET DRØFTER: Simulationsdragter

Dato / Tid

27. juni 2019

Kl. 14:00 - 15:00

Sted

SOSU Nord, På Sporet 8A, 9000 Aalborg

Torsdag den 27. juni klokken 14. til 15. afholder Videnscenteret det ottende torsdagspanel. Denne gang handler det om simulationsdragter.

Hvad skal jeg forvente?

Sessionen vil indeholde: 

  1. En præsentation af panelet og leverandøren ved videnscenterleder René M. Larsen
  2. En kort præsentation af Vendlet ved leverandøren med fokus på læring og anvendelighed
  3. Dialog om teknologien, eksempelvis med afsæt i læring, brug, fremtiden, bekymringer, videreudvikling og lignende
  4. Mulighed for at stille spørgsmål til både leverandør og panel

Torsdagspanelet består ikke af eksperter, som fortæller om en teknologi. Det er i stedet et panel af undrende og nysgerrige fagpersoner, som giver deres umiddelbare kommentarer og spørgsmål og som indgår i dialog om teknologien ud fra deres faglige perspektiver.

 

Hvad er simulationsdragter?

Der findes flere forskellige simulationsdragter:

Bariatridragten, en dragt, hvor man kan få oplevelsen af at være svært overvægtig med de begrænsninger, som dette kan medføre i dagligdagsaktiviteter. Dragten består af en vest med vægt og et bælte omkring livet med påsat vægt. Ud over dette tages en dragt med indbygget vattering, som giver eleven oplevelsen af at være svært overvægtig.

Geriatridragten, en aldersimuleringsdragt, der gør det muligt at opleve en række forskellige aldersrelaterede fysiske udfordringer, og hvilke udfordringer dette kan give ældre borgere.

KOL dragten, giver et indblik i liv med KOL, og hvilke begrænsninger en kronisk sygdom som KOL kan give borgeren i hverdagslivet.

 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Det kræver ingen tilmelding. Vi livestreamer sessionen via Facebook, og det eneste det kræver, er du er inde på vores side kl. 14, når vi går i gang.

Vi sender fra SOSU Nord, hvor ansatte og elever er velkommen til at komme forbi.