TORSDAGSPANELET DRØFTER: hygiejne og retningslinjer ift. teknologier

Dato / Tid

1. oktober 2020

Kl. 14:00 - 14:30

Sted

Facebook / Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens

I Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark har vi udarbejdet hygiejne og retningslinjer for teknologier i forbindelse med udlån af ’Den Mobile Udstyrspakke’. Til Torsdagspanelet taler vi nærmere om hvordan du kan forbygge kontakt-og dråbesmitte ved blandt andet at rengøre af teknologier.

Emne

Panelet fortæller og gennemgår hygiejne og retningslinjer i forhold til teknologier. Du møder  virksomheden ‘Go Charge’, der vil introducere dig til deres rensestation, som kan benyttes til rengøring af teknologier.


Hvad skal jeg forvente?

Sessionen vil indeholde: 

  1. En præsentation af panelet, en fagperson fra Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens og virksomheden Go Charge.
  2. En kort præsentation af rensestationen ved leverandøren
  3. Dialog om hygiejne og retningslinjer i forhold til teknologierne.
  4. Mulighed for at stille spørgsmål til panel

Torsdagspanelet består ikke af eksperter, som fortæller om en teknologi. Det er i stedet et panel af undrende og nysgerrige fagpersoner, som giver deres umiddelbare kommentarer og spørgsmål og som indgår i dialog om teknologien ud fra deres faglige perspektiver.


Hvordan tilmelder jeg mig?

Det kræver ingen tilmelding. Vi livestreamer Torsdagspanelet via Facebook, og det eneste det kræver, er du er inde på vores side kl. 14, når vi går i gang.