Randers Social- og Sundhedsskole, Tradium og Paderup Gymnasium har sammen udviklet podcasten ”Verdens Bedste Mål”, som er en podcast for og med unge om FN’s verdensmål.

Podcasten Verdens Bedste Mål er målrettet elever og undervisningen på landets ungdoms- og erhvervsuddannelser, og i 11 afsnit har de undersøgt, hvordan FN´s verdensmål kan blive en konkret del af vores hverdagsliv.

Til podcasten har de desuden udviklet gratis undervisningsmateriale målrettet forskellige uddannelser og fag, som du kan bruge dertil.

Podcastserien ”Verdens bedste mål” er udkommet på alle relevante platforme.

Undervisningsmateriale

Podcasten kan bruges som fælles lytteoplevelse i klasseværelserne, eller den kan være elevens lektie som forberedelse til et bestemt emne. ”Verdens Bedste Mål” passer ind i mange forskellige fag, og beskæftiger sig emnemæssigt med alt fra fake news og ændring af vaner til økonomi og genbrug af plastik.

Til social- og sundhedsuddannelserne er der udviklet undervisningsmateriale til Mødet med borgeren og patienten (SSA) og den pædagogiske assistent uddannelse til Psykologi, Pædagogik, Kommunikation, Pædagogik, Natur og udeliv og Samfundsfag.

Du finder undervisningsmaterialet på Randers Social- og sundhedsskoles hjemmeside.