Faglærernetværksmøde i teknologiforståelse

Mandag d. 21. august mødtes ca. 30 undervisere og andre med interesse for teknologiforståelse på social- og sundhedsskoleområdet online for at udforske og drøfte materiale i digital myndiggørelse, innovation og teknologianalyse.

Deltagerne afprøvede blandt andet en quiz, hvor de skulle knække et kodeord, de stiftede bekendtskab med et teknologianalysespil, som snart bliver fysisk tilgængeligt på alle landets social- og sundhedsskoler, og de arbejdede med De Bonos tænkehatte som inspiration til egen undervisning.

Deltagerne fortalte, at de nu vil ud i på skolerne og afprøve materialet, så vi venter i spænding på, at de vender tilbage til næste faglærernetværksmøde d. 4. december med en masse interessante erfaringer i bagagen.
Erfaring eller ej er du velkommen til at være med på mødet i december, som foregår online fra kl. 14.30-16.00. I så fald kan du tilmelde dig ved at sende en mail til videnscenterkoordinator, Janne Myrrhøj Svenningsen, på mail jamy@sosunord.dk.

PS. Vi regner også med at kunne præsentere en revideret udgave af Videnscentrets digitale teknologi-jeopardy på mødet, så tøv endelig ikke med at tilmelde dig!