Hvis du ikke har fået læst nyhedsbrevet for marts 2022, kan du gøre det nedenfor.

MasterClass

Det 21 århundredes kompetencer

Deltag i vores MasterClass og hør nærmere om, hvordan vi kan omsætte generelle beskrivelser på de 21. århundredes kompetencer såsom samarbejde, kreativitet, kommunikation, kritisk tænkning, it-kompetencer og så videre til praksis.

Vi har allieret os med Lektor Ulf Dalvad Berthelsen fra Institut for Kommunikation og Kultur på Aarhus Universitet, samt projektleder/videnscenterkoordinator og underviser Kit Nørskov Jensen fra Social- og Sundhedsskolen Syd, som begge vil guide os igennem kompetencerne.

I løbet af dagen skal vi arbejde med at omsætte generelle beskrivelser til brugbare værktøjer i en social- og sundhedsfaglig kontekst.

Det kræver ingen forudgående erfaring med det 21 århundredes kompetencer for at deltage.

Hvornår: 10. maj 2022, kl. 09:30 – 13:30

Hvor: SOSU H Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg

Det koster ikke noget at deltage, men tilmelding er nødvendig. Det er begrænsede antal pladser, og det er efter først til mølle-princippet.

Se program og tilmeld dig her

Nyt netværk om VR i undervisningen

Synes du at arbejde med VR i undervisningen er spændende – og kunne du tænke dig dele viden og erfaring på tværs af SOSU-uddannelserne?

Sammen med landets 14 SOSU-skoler starter vi et VR-netværk. Netværket er til dig som bruger VR, synes VR er spændende eller hvis du blot er nysgerrig på VRs mange muligheder.

Netværket sætter fokus på videndeling på tværs af SOSU-skoler og -uddannelser, seneste forskning inden for VR, og vi inviterer forskellige virksomheder og personer til at vise nye måder eller platforme, vi kan anvende VR på.

Det første netværksmøde holdes d. 28 april kl.13:00 – 15:30.

På mødet vil X-LAB fra Aalborg Universitet dele deres resultater fra aktuel forskning inden for VR på social- og sundhedsområdet.

Du møder virksomhederne: AATE VR, Takeawalk VR, VitaSim og SynergyXR som præsenterer deres VR platforme og viser deres muligheder i SOSU-regi.

Hvornår: 28. april 2022, kl. 13:00 – 15:30

Hvor: Online

Tilmelding: For at tilmelde dig netværksmødet skal du sende en mail videnscenterkoordinator Kenneth Pihl: kpi@sosuesbjerg.dk
Læs mere om netværket

Mød videnscenterkoordinator Maria Meyer

I den kommende tid vil du møde en række af vores koordinatorer/konsulenter, som har deres daglige gang ude på social- og sundhedsskolerne. Du vil høre mere om hvem de enkelte er, og hvad de er optaget af.

I denne måned har vi fornøjelsen at præsentere Maria Meyer, der er koordinator på ZBC.

Maria Meyer fortæller om sit arbejde som koordinator i Videnscentret

I videoen kan du høre Maria fortælle om, hvordan hun er med til at styrke eleverne i uddannelsen. Det gør hun bl.a. ved at samarbejde med ambassadørerne på ZBC og inddrage materiale fra Videnscenterportalen (https://videnscenterportalen.dk/vtoe/forloeb/) i uddannelserne.

Har du husket at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du bliver den første, der får nyheder og arrangementer fra Videnscentrene?

Ellers kan du tilmelde dig her.

Vi sender nyhedsbrevet en gang om måneden.