Fælles introduktion til ambassadørrollen

40 ambassadører og nye koordinatorer fra social- og sundhedssskoler i hele landet, mødets online den 24. august 2021.

Formålet med arrangementet var at klæde ambassadører, på de lokale SOSU-skoler, på til rollen som ambassadør, og rettet et blik på hvordan man som ambassadør kan bidrage til implementering af velfærdsteknologi ind i undervisningen.

Før ambassadørerne drøftede og videndelte om egne konkrete tiltag blev de introduceret til Videnscentrenes nye landsdækkende organisation og en udviklet implementerings model for velfærdsteknologi.

Undervier og ambassadør Charlotte Bank fra Social- og sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens fortalte om sine erfaring og hvordan ambassadørrollen blev anvendt på SOSU FVH.

Der var inspirations pitch fra Sønderborg og Hjørring kommune, hvor de bl.a. gav ambassadørerne gode råd til, hvad SOSU skolerne særligt skal være opmærksomme på, for at understøtte eleverne i deres teknologiske dannelse.

Ved dagens afslutning havde alle deltagere formuleret 1 -2 konkrete ting, de vil gå tilbage til egen skole og gøre for at sætte velfærdsteknologi i spil. De vil også tage fat på at få etableret lokale ambassadørkorpsmøder.

Flere deltagere gav udtryk for at arrangementet var inspirerende, godt og motiverende for at gå i gang med ambassadørrollen.

Der holdes årligt en fælles introduktion til ambassadørrollen.

Næste gang er den 11. august 2022.

Ønsker du at høre mere om ambassadørrollen, kontakt

Lone SecherVidenscenterkoordinatorlose@sosunord.dk