Samarbejde med Aquatime

I foråret afholdte vi et introduktionskursus til det intelligente drikkeglas, hvor 8 social- og sundhedsskoler modtog deres Aquatime løsninger. I samarbejde med Aquatime har vi nu indgået aftale om at indføre det intelligente drikkeglas, Aquatime, i undervisningen for SOSU-elever og PA-elever på de 14 Social- og Sundhedsskoler i Danmark.

Aquatime løsningen er tiltænkt som en del af pensum på det nyoprettede valgfag, teknologiforståelse, hvor eleverne blandt andet skal bruge Velfærds Teknologi Vurderings (VTV) modellen i en opgave, der omhandler Aquatime.

Med Aquatime får eleverne et glimrende praktisk indblik i, hvordan man med et forholdsvis simpelt Velfærdsteknologi IoT (red: internet of things) produkt kan være med til at gøre hverdagen lettere for SOSU-assistenten samtidigt med at livskvaliteten øges for den ældre,” siger Thomas Ketel Eggersen, Videnscenterkoordinator hos Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark.

Kim Toft Madsen, direktør og partner hos Aquatime udtaler: ”Vi er glade og stolte over, at blive en del af pensum på SOSU-skolerne, så eleverne kan se hvordan man med Velfærdsteknologi kan lette hverdagen ved at erstatte manuelle processer, som f.eks. håndteringen af Væskeskemaer, med vores intelligente drikkeglas”.

Aquatime – det intelligente drikkeglas

Aquatime er en cloud-baseret Velfærdsteknologi IoT løsning til forebyggelse af dehydrering. Aquatime er et intelligent drikkeglas, som løbende monitorerer væskeindtag, viser drikkestatus på glasset og sender data til plejere og sundhedspersonale.

Om Aquatime

Aquatime er en ung dansk CareTech virksomhed som udvikler, markedsfører, leverer, supporterer og vedligeholder markedsledende, intelligente og intuitive IoT-løsninger til forebyggelse af dehydrering i Danmark og internationalt. Kundegruppen er den offentlige og private sundheds- og plejesektor. Virksomheden har adresse i København.

Læs mere om Aquatime og deres løsninger på aquatime.dk.