Nyt fælles nyhedsbrev

Vi er gået sammen med Videnscenter for Velfærdsteknologi Østdanmark om at udsende fælles nyhedsbreve.

Vi har gennem den seneste tid styrket vores samarbejde med Videnscentret i Øst, SOSU-skolerne og ikke mindst sektoren. I forlængelse heraf har vi valgt fremadrettet at sende ét fælles nyhedsbrev ud, hvor vi samler nyheder, kommende arrangementer, spændende undervisningsforløb, webinarer og meget mere. På den måde får du nyheder fra begge videnscentre og ved hvad der sker både i Vest og i Øst.

Hvad indeholder det?

Nyhedsbrevet sendes ca. én gang om måneden og vil indeholde nyheder fra Vest og Øst samt kommende arrangementer, som du kan deltage i.

Alle arrangementer er målrettet social- og sundhedsuddannelser samt pædagogisk assistent og er gratis at deltage i. Derudover vil vi sætte fokus på et undervisningsforløb, introduktionsvideo og lignende. Hensigten er at inspirere dig som underviser og give dig redskaber, som du kan implementere direkte i din undervisning.

Hvad betyder det for Vests nyhedsbrev?

Vi sætter vores Videnscenter for Velfærdsteknologis Vestdanmarks nyhedsbrev på pause og fokuserer på det nye fælles nyhedsbrev. Hvis du er tilmeldt Vests nyhedsbrev, opfordrer vi til, du også tilmelder dig fælles nyhedsbrevet, så du ikke går glip af nogle nyheder eller arrangementer.

Klik for at tilmelde dig det fælles nyhedsbrev.

Har du spørgsmål?

Henriette MøllerKommunikationsmedarbejderhebm@sosunord.dk