Introduktionskursus til Ambassadørkorps

Brænder du for nye lærings- og velfærdsteknologier? Har du lyst til at udforske nye tendenser, f.eks. VR, inden for social- og sundhedsverdenen? Nu har du muligheden for at blive en del af et innovativt ambassadørkorps for Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark.

Videnscenterleder René og -koordinator Lone fortæller i videoen, hvorfor du skal være en del af videnscentrets fælles ambassadørkorps, kort om dagens program og hvad du særligt skal glæde dig til. Der kommer blandt andet spændende inspirationspitch, oplæg og sidst på dagen vil der være en overraskelse til dig og de andre ambassadører.

 

Ønsker du at være ambassadør og repræsentere din skole? Deltag i fælles introduktionskurset den 13. august 2020 på SOSU Nord i Aalborg.

Introduktionskurset er for ansatte og undervisere på SOSU Nord, Social- og Sundhedsskolen FYN og Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens*.

På mødet vil du blandt andet:

  • Blive klædt på til rollen som ambassadør
  • Introduceres til Videnscentret som organisation og dets pædagogisk didaktiske grundlag, samt forandringsledelse
  • Få viden om Videnscentrets implementeringsstrategier og brand awareness

Derudover vil du få mulighed for at netværke og sparre med ambassadører fra andre SOSU-skoler.

Du kan læse mere om introduktionskurset her

 

*Er du underviser på en af videnscentrets samarbejdsskoler, og synes det kunne være spændende at være en del af et ambassadørkorps? Videnscentret tilbyder at besøge din SOSU-skole og facilitere en lignende workshop, som klæder dig på til rollen som ambassadør og giver sparring på hvordan i opretter et korps.

Tilmeld dig ved

Lone Secher Koordinator+45 31 64 73 28lose@vfvvest.dk