Implementering af velfærdsteknologi i undervisningen

Er du optaget af hvordan du på bedste vis får implementeret velfærdsteknologi i din undervisning? Hvordan velfærdsteknologi bliver en naturlig del i elevernes professionelle virke?
Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark vil gerne hjælpe med at stille skarpt på dette.

Vi udbyder to kurser rettet mod implementering af velfærdsteknologi på din Social og Sundhedsskole og i undervisningen.

Introduktionskursus til Ambassadørkorps for alle SOSU-skoler
Kurset er for dig, som gerne vil være ambassadør for Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark, som synes det er spændende at arbejde med (velfærds)teknologier og ønsker  at implementere disse på din SOSU-skole. På kurset bliver du klædt på til rollen som ambassadør, du vil introduceres til Videnscentret som organisation og dets pædagogisk didaktiske grundlag, samt forandringsledelse og få viden om Videnscentrets implementeringsstrategier og brand awareness.

Tid og sted: den 13. august 2020, SOSU Nord

Læs mere og tilmeld dig her

 

Udvikling af fælles model for implementering af velfærdsteknologier i SOSU-uddannelserne

På kurset Udvikling af fælles model for implementering af velfærdsteknologier i SOSU-uddannelserne (Best Practise) tages afsæt i hjerneforskning – de sociale og kulturelle forståelser. Implementering og det at nå hinanden kan ud fra hjerneforskningen ske gennem forskellige strategier. Disse strategier introduceres og afprøves på kurset. Formålet er at udvikle en ”Best Practice”- model for implementering af Velfærdsteknologier i SOSU-uddannelserne, der giver underviserne en konkret pædagogisk metode i dagligdagen.

Tid og sted: den 29. og 30. september og den 22. oktober, alle dage på SOSU Nord.

Læs mere og tilmeld dig her


Frikøb til deltagelse

Du har mulighed for, at Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark frikøber dig til deltagelse ved kurserne og til at arbejde med implementering af teknologierne på din egen skole.

Har du spørgsmål, kontakt

Lone SecherVidenscenterkoordinator+45 31647328 lose@vfvvest.dk