Retningslinje for rengøring af teknologier

I Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark har vi udarbejdet retningslinje for rengøring af teknologier i forbindelse med udlån af ’Den Mobile Udstyrspakke’.

Har du eller skal du i den nærmeste fremtid låne teknologier fra ’Den Mobile Udstyrspakke’ skal du, grundet COVID-19, være opmærksom på, der følger en retningslinje omkring hygiejne og rengøring af teknologier og udstyr.
Retningslinjerne er udarbejdet efter et forsigtighedsprincip for at forbygge kontaktsmitte og dråbesmitte. Vi foreslår derfor, at elever anvender maske og handsker, når de arbejder tæt sammen om teknologierne.

Du finder retningslinjen længere nede på siden.

Vær obs på retningslinjerne er vejledende og vil løbende tilpasses Sundhedsstyrelsen og Statens Serums Institut anbefalinger, derfor råder vi dig til, at du ligeledes holder dig opdateret og informeret omkring hygiejne (se følgende link: Forebyggelse af smittespredning)

Er du tvivl omkring rengøring af en teknologi, har du spørgsmål omkring retningslinjer eller udlån af teknologierne, kan du kontakte Tanja Holm, videnscenterkoordinator

Har du spørgsmål?

Tanja HolmKoordinator - Social og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens +45 29 29 43 31tah@vfvvest.dk