Live fra Folkemøde

Følg vores debat i FOA-teltet kl. 10.45 direkte fra folkemødet, hvor vi har et stærkt panel til at diskutere:
Hvordan vi uddanner fremtidens velfærdsmedarbejdere under overskriften: Tag med på en velfærdsteknologisk dannelsesrejse.

Hop ombord på en velfærdsteknologisk dannelsesrejse.Dagens debat handler om at få udfoldet nye perspektiver og forståelser på SOSU'ernes velfærdsteknologiske dannelsesrejse. Hvordan vi kan uddanne fremtidens velfærdsmedarbejdere og ruste eleverne til at håndtere velfærdsteknologi i praksis. Deltagerne starter ud med at få en personlig praksisnær oplevelse via Virtual Reality Oculus GO, og herefter er de klar til paneldebat og spørgsmål fra publikum.

Slået op af Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark i Fredag den 14. juni 2019

Om debatten

SOSU-skolerne er på en velfærdsteknologisk dannelsesrejse, hvor teknologier indarbejdes i uddannelserne, så eleverne er rustet til fremtidens opgaver. Men der udvikles flere velfærdsteknologiske løsninger end skolerne kan introducere til eleverne. Derfor er det nødvendigt at gøre eleverne digitalt myndige og kompetente, så de på en kritisk, refleksiv og konstruktiv måde kan undersøge betydningen af velfærdsteknologi i deres fag, og gå foran i udviklingen og implementeringen af teknologierne inden for ældreområdet, psykiatriområdet og børne- og ungeområdet, også efter endt uddannelse.

 

Vores panel består af:

  • Stine Louise Eising von Christierson, Adm. direktør, Forenede Care A/S
  • Lene Kvist, Direktør, SOSU Nord
  • Torben Klitmøller Hollmann, Formand, social- og sundhedssektoren, FOA

Moderatoren er:

  • René Martin Larsen, Videnscenterleder, Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark

Vi står også klar til at fremvise teknologier, hvor og hvornår kan du læse her

Skriv en kommentar