SOSU’er tør eksperimentere med velfærdsteknologi

WelfareTech og Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark afholder SOSU-event 2019: SOSU'er tør eksperimentere med velfærdsteknologi.

SOSU Event 2019 kommer til at handle om velfærdsteknologi, og hvordan vi kan forberede Social- og sundhedselever, pædagogisk assistent-elever (PAU) til at anvende teknologierne, så det bliver en naturlig del af deres faglighed. Derfor får vi også besøg af praksis, som fortæller hvordan digitalisering og velfærdsteknologi kan implementeres og hvilke arbejdsprocesser det kræver.

Du kan også blive klogere på og afprøve Makerspace, Virtual Reality og hvordan teknologi bliver en naturlig del af undervisningen.

Der er gennem hele eventet rettet fokus på hvordan vi med brug af innovation i uddannelserne kan skabe en velfærdsteknologisk udvikling i den offentlige sektor samt høre om nyeste praksiserfaringer med brug af Virtual Reality.

 

Udover faglige oplæg, workshops og videndeling vil der under arrangementet være en markedsplads med velfærdsteknologier, mulighed for at tale med producenter og leverandører og afprøve teknologierne.

 

Se programmet med spændende oplæg og workshops her.

Arrangementet finder sted tirsdag den 14. maj 2019, kl. 09.30 – 15.30 på SOSU Nord i Aalborg.

 

Adresse:

SOSU Nord

På Sporet 8A

9000 Aalborg

 


Tilmelding til eventet

Arrangementet er for alle, som har interessere i velfærdsteknologi og / eller arbejder inden for SOSU-området.

 

Hvis I melder jeres ankomst på forhånd, sørger vi for ledere, undervisere eller samarbejdspartnere til interviews efter ønske.


Ved yderligere spørgsmål kontakt:

 • Seniorkonsulent og Netværksudvikling og eventkoordinering v/ Welfare Tech, Krista Ebsen Blaabjerg, T: +45 3139 7892
 • Kommunikationsmedarbejder v/ Welfare Tech, Christina Prangsgaard Carstensen, chpc@welfaretech.dk, tlf. +45 3177 8078
 • Videnscenterkoordinator v/ Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark, Lone Bundgaard Secher, lose@SOSUnord.dk, tlf. +45 3164 7328

Fakta

 • Arrangementet er for:
  • Velfærdsteknologiansvarlige og undervisere på SOSU-skoler
  • Uddannelsesansvarlige og fagpersonale i kommuner og regioner, der samarbejder med SOSU-skoler
  • Virksomheder der ønsker at indgå i samarbejde med SOSU-skoler
  • Andre der arbejder med tilpasning af uddannelser, så velfærdsteknologi inddrages
 • Siden 2017 har Welfare Tech i samarbejde med landets SOSU-skoler afholdt SOSU Event. Formålet er et tættere samarbejde og videndeling imellem SOSU-skolerne, det offentlige og det private. Eventet bringer aktuelle teknologiske temaer på dagsordenen og fremviser velfærdsteknologier på en markedsplads.
 • Welfare Tech er Danmarks største medlemsbaserede klyngeorganisation for sundhed og velfærdsteknologi.
 • Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark har til formål at forberede SOSU-elever inden for sundhed, omsorg og pædagogik på fremtidens arbejdsmarked.
 • Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark har udviklet ViVA lejlighed, en virtual reality lejlighed, hvor elever og sundhedspersonale kan prøve velfærdsteknologier, opleve verden ud fra en dements virkelighed. ViVA blev lanceret i april 2019.