Vi har afholdt og deltaget i spændende events

Blandt andet:

Randers Social- og Sundhedsskole prøver VR sammen med Videnscenter for Velfærdsteknologi Vest

Vi besøgte Randers Social- og Sundhedsskole den 3. oktober 2018 og afviklede en workshop for flere af skolens undervisere.

Det var en succesfuld workshop, og underviserne fik nye ideer til hvordan VR og andre læringsteknologier kan anvendes i undervisningen.
Vi er glade for samarbejdet med VFVVest, og er på baggrund af erfaringerne i gang med at investere i VR udstyr, så vi kan få det i brug på vores skole.
Anette Degn Larsen
IT pædagogisk konsulent

Åbent værksted om politikernes rolle i offentlig innovation

I samarbejde med Center for Offentlig Innovation (COI) var vi vært for ”Åbent Værksted om politikernes rolle i offentlig innovation”. Billederne nederst er fra dette event.

På samme tidspunkt var der åbent værksted i København – og gennem eftermiddagen var der digitale tjek og videndeling med København via livestream.

Deltagerne drøftede med høj energi og motivation, hvordan vi styrker politikernes mulighed for at sætte ramme og retning, der bedre håndterer de risici, der følger med en nødvendig øget innovationsflyvehøjde på det velfærdsteknologiske område.

Blandt andet deltog politikere fra Region Nordjylland, Region Midtjylland, repræsentanter fra Aalborg Kommune, Hjørring Kommune, København Kommune, Mariagerfjord Kommune, UCN, LSI, private firmaer og velfærdsteknologiske centre.