Life Science Innovation North Denmark

Life Science Innovation North Denmark (LSI) var forbi Videnscentret på SOSU Nord for at høre om os og vores projekter.

På dagen introducerede videnscenterleder René M. Larsen LSI for Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark, vores målsætninger og indsatsområder.

Præsentationen kan du finde her

 

På sigt ønsker vi i samarbejde med LSI at Invitere til en udviklingsworkshop i forhold til Videnscenterets indsatsområder. Udvikle en model for samarbejde med regionale og kommunale vækstmiljøer, der kan spredes til resten af videnscenterets dækningsområde.

 

Hvem er LSI?

LSI vil styrke sundheds- og velfærdsinnovation i Nordjylland og skabe værdi via erhvervsvækst, vidensudvikling og bedre sundheds- og velfærdsløsninger til gavn for virksomheder, borgere og sundhedsvæsenet.

Du kan læse mere om LSI på deres hjemmeside