Ambassadørkorpset på Fyn lærer BEAM at kende

Fredag den 8. juni havde Videnscenterets ambassadørkorps på SOSU Fyn et inspirerende besøg af Globe Robots, der introducerede os til Beam robotten - en kommunikationsrobot, der er en skærm på ca. 1½ meter høje ben og med hjul.

Vi prøvede at fjernbetjene Beam via smartphone, tablet eller computer. Det betyder, at vi kan kommunikere på lang afstand, hvor vi kan køre Beam fra ét rum til et andet og eksempelvis deltage i møder uden at være fysisk tilstede.

Allermest glæder vi os til at sætte Beam robotten i spil i undervisningen.

Vi vil bede eleverne om at udforske robotten i eksempelvis simulationsforløb eller forløb omhandlende telemedicinske løsninger. På den måde vil vi fremme faglig refleksion over Beam som en borgerrettet velfærdsteknologi, der giver livskvalitet hos borgeren.