Japansk besøg

Videnscentret er med i projektet: Danish and Japanese Research Network on Telehealth and Welfare Technologies (DJ-TeleTech) og den 24 maj. 2018 fik vi besøg af den japanske virksomhed Tamura Planning & Operating Co, Ltd.

Videnscentret er med i et projekt hos Forsknings-  og Uddannelsesministeriet: Danish and Japanese Research Network on Telehealth and Welfare Technologies (DJ-TeleTech). Projektet er organiseret i en forskningsgruppe, sundhedsgruppe og industrigruppe. Videnscentret er en del af sundhedsgruppen.

 

Projektets  overordnet formål er at udvikle, teste, implementere og forske i telehealth og velfærdsteknologi mellem Japan og Danmark.

I forbindelse med projektet fik vi den 24. maj 2018 besøg af den japanske virksomhed Tamura Planning & Operating Co, Ltd.  Videnscenterleder René Martin Larsen holdte et oplæg på dansk omkring Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark. Heldigvis var en dansk/japansk tolk til stede, så sproget blev ingen hindring. Alle virkede meget interesseret i videnscentret og stillede gode spørgsmål.

Har du lyst til at se præsentationen? Så kan du se den her

 

Er du stadig nysgerrig omkring DJ-TeleTech? Så kan du læse mere på projektets hjemmeside

Videnscenterleder René M. Larsen demonstrerer velfærdsteknologi

Videnscenterleder René M. Larsen demonstrerer velfærdsteknologi

En tur i Snoezel