VELKOMMEN TIL VIDEN OM DATA! Her på forsiden finder du vores Nyheder, Undervisningsforløb samt Arrangementer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder og hold dig opdateret..

Tilmeld nyhedsbrev

Hvad er Viden om data?

Viden om data er det nationale videnscenter for databaseret service og forretningsudvikling. Videnscentret blev etableret den 2. januar 2018 med det formål at højne underviseres og elevers kompetenceniveau inden for databaseret service og forretningsudvikling på de merkantile erhvervsskoler.

Klik her, og læs mere om Viden om datas formål.

 


Viden om datas kerneopgave

Vores kerneopgave er at udvikle undervisningsforløb sammen med underviserne på de merkantile erhvervsskoler. Vi sætter undervisernes ekspertviden i spil og sammen med eksperter fra erhvervslivet og Viden om datas faglige og didaktiske konsulenter, bliver vi klogere på databaserede emner og udvikler derigennem målrettede undervisningsforløb til specifikke fag/uddannelsesretning. På den måde kompetenceudvikler vi underviserne samtidig med at vi skaber digitale undervisningsforløb om databaseret service og forretningsudvikling.

Klik her og læs mere om Viden om datas udviklerseminarer.

 


Grib den digitale udvikling, og forbered dine elever på et digitalt arbejdsmarked

Den digitale udvikling, som er i konstant bevægelse, sætter store krav til elevers – og ikke mindst underviseres – kompetencer inden for databaseret service og forretningsudvikling. Kompetencer, som er afgørende for, at eleverne kan imødekomme en stigende national og global efterspørgsel på databaseret viden ude i virksomhederne.

Siger begreber som ‘Disruption’, ‘Big Data’ eller ‘Blockchain’ dig intet? Så frygt ej – Viden om data udarbejder undervisningsforløb om alt det, du skal vide noget om, inden for databaseret service og forretningsudvikling.

Klik her og se alle Viden om datas undervisningsforløb.

 


Hvem kan bruge Viden om data?

Viden om data er relevant for dig, som ønsker at blive klogere på emner inden for databaseret service og forretningsudvikling.

Vores arbejde er at understøtte de merkantile erhvervsskolers undervisning inden for databaseret service og forretningsudvikling. Derfor er undervisningsforløbene målrettet dig, som underviser på en merkantil erhvervsskole. Vi udvikler undervisningsforløb til følgende erhvervsuddannelser:

  • Kontoruddannelsen
  • Handelsuddannelser
  • Detailuddannelser
  • Eventkoordinatoruddannelsen
  • Finansuddannelsen
  • Grundforløb inden for Kontor, Handel og Forretningsservice (EUD & EUX)

Du skal oprette dig som bruger for at få adgang til vores undervisningsforløb – det kan du gøre her.

 


Se her, om du er underviser på en af vores bruger- og partnerskoler:

Partner- og samarbejdsskoler

IBC
Campus Vejle
U/NORD
Learnmark Horsens
Niels Brock
Roskilde Handelsskole
Rybners
ZBC
Skive College
Svendborg Erhvervsskole
Tietgen Business
Tradium
Vejen Business College
Viden Djurs
Aarhus Business College
Aalborg Handelsskole
EUC Nord
Haderslev Handelsskole
Erhvervsgymnasiet Grindsted
Business College Syd
Mercantec
Køge Handelsskole
Campus Bornholm
NEXT
Herningsholm Erhvervsskole
Mercantec