Dato / Tid

5. marts 2021 - 4. juni 2021

Kl. 10:00 - 15:00

Sted

EUC Lillebælt, Teknikervej 2

Benyt dig af ølbrygning som et tema i din undervisning og lad dine elever deltage i DM i elevbrygget øl 2021

Dansk mesterskab i elevbrygget øl bliver afholdt d. 4. juni 2021, og vi inviterer landets erhvervsskole-elever til at deltage. For at deltage i konkurrencen skal eleverne brygge en øl i samarbejde med skolen. Hver skole må stille op med maks to øl. Skulle I på jeres skole opleve stor interesse blandt eleverne for at deltage, opfordrer vi derfor til, at I afholder en lokal konkurrence først, og herigennem udvælge de elever (og øl, ikke mindst!), der skal repræsentere skolen i den nationale konkurrence. Eleverne skal derefter stille med deres selvbryggede øl på konkurrence-dagen, hvorefter vores dommerpanel (der består af professionelle øl-eksperter), vil vurdere øllen efter bestående internationale regler. Efterfølgende vil vi kåre en vinder og overrække præmier.

Der er mange fordele ved at inkorporere ølbrygning som tema undervisningen – læs mere om det i vores artikel “Vi inviterer til dansk mesterskab i elevbrygget øl 2021”

Vi tilbyder starthjælp i form af lærerkurser, selvinstruerende undervisningsforløb og udlån af bryg-udstyr til de skoler/undervisere, der er interesserede i at deltage.

Er du interesseret? Så skriv til os!

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at låne udstyr, vil på lærerkursus, eller hvis du har spørgsmål til konkurrencen. Henvendelser herom skal ske via mail til Sasja Krogh på skr@eucl.dk.

Mere om ølbrygning 

Vil du gerne i gang med ølbrygning? Så kan du downloade vores forløb “Bryg med Brewster anlæg” her!

Vil du gerne på lærekursus i ølbrygning? Så læs mere her!

Vil du låne udstyr til ølbrygning? Så læs mere her!