Bryg med Brewster anlæg

Målgruppe

Hovedforløb, AMU, Diverse / Andet

Fag / Emner

Fødevare, jordbrug og oplevelser

Varighed

16 timer

Fagområde

Industrioperatøruddannelsen, Procesoperatøruddannelsen, Smedeuddannelsen, Mejeristuddannelsen, Lageruddannelsen, Automatik- og procesuddannelsen, Køleteknikeruddannelsen

Procesteknologi

Bryg med Brewster anlæg

Dette forløb er blevet downloadet af 87 brugere.

Læringsmål

  • Lær hvordan Brewster Beacon bryganlægget fungerer trin for trin
  • Bliv klogere på brygprocessen på Brewster Beacon anlægget
  • Lær at tappe den færdige øl
  • Få kendskab til teorien bag øl-brygning

Beskrivelse

Underviserkurset i øl-brygning giver dig inspiration til, hvordan du som underviser fagligt og pædagogisk kan inddrage øl-brygning som en del af uddannelserne industrioperatør, procesoperatør, mejeri, HTX mm.
Kursushæftet giver en grundlæggende gennemgang af brygprocessen på en Ale, fremstillet på et Brewster Beacon anlæg.

Vil du gerne i gang med ølbrygning i din undervisning, men mangler det rette udstyr? Så tilbyder vi udlån af bl.a. Brewster-anlæg - kontakt os for mere information.

Download materialer

Du skal være logget ind for at kunne downloade forløb.