Hos Videnscenter Procesteknologi, har vi gennem en række tiltag inspireret landets skoler og undervisere til at benytte sig af ølbrygning som et lærerigt og underholdende undervisningstema. Nu tilbyder vi også udlån af ølbrygningsudstyr, så det nu er nemt (og uden store udgifter) at inkorporere ølbrygning i din undervisning

Tilbage i juni 2020 kunne vi for første gang udbyde et undervisningsforløb i ølbrygning, baseret på positive erfaringer hos EUC Lillebælt, der har haft mange gode oplevelser med at benytte sig af ølbrygning i undervisningen af bl.a. procesoperatør-elever (læs mere om deres erfaringer og få en virtuel rundvisning i deres mikrobryggeri her). Sidenhen har vi indført flere tiltag for at få ølbrygning ind i klasselokalet på landets skoler, herunder åbne lærerkurser i ølbrygning og DM i elevbrygget øl, der afholdes i juni 2021.

Men at brygge øl kræver også udstyr. Derfor tilbyder vi nu også vores brugere, at de kan låne det nødvendige udstyr for at komme i gang med ølbrygning. Om det skal bruges i forbindelse med deltagelse i DM i elevbrygget øl, eller det skal være et skridt i retningen af at bruge det i din undervisning er op til dig –  vi stiller det blot det til rådighed. Gennem os kan du låne bl.a. et Brewster-anlæg, en gærtank, børster og sprit til rengøring, kapsler, kapselpåsætter og meget mere.

Er du interesseret i at låne ølbrygningsudstyr hos os?

Så skriv til os på procesteknologi@eucl.dk. Oplys gerne i din mail hvilket udstyr det drejer sig om, samt låneperiode.

 

Ølbrygningsudstyr til udlån hos Videnscenter Procesteknologi
Ølbrygningsudstyr til udlån hos Videnscenter Procesteknologi
Ølbrygningsudstyr til udlån hos Videnscenter Procesteknologi