Påsken er på trapperne, og mange danskere ser frem til at nyde den nært forestående ferie. Hos videnscentret har vi, i ugen op til påske, gennemført flere spændende arrangementer, herunder et seminar om bl.a. svejsestyringssoftwaren WeldEye. Der var flot tilslutning til seminaret, der blev afholdt tirsdag, d. 23. marts, og der blev præsenteret flere interessante perspektiver på digitaliseringen af “det sorte fag”. Vi bringer i næste uge en særskilt og uddybende artikel om dette arrangement.

25. marts afholdte vi en workshop omhandlende SixSigma. Workshoppen blev afholdt med henblik på at udvikle en SixSigmna-håndbog til anvendelse på de forskellige uddannelser og et tilhørende netværk. Også til dette arrangement var tilslutningen stor, og fundamentet for både håndbog og netværk er nu etableret.

Efter påske kan vi se frem til at afholde flere spændende arrangementer, herunder vores nyligt annoncerede webinar “Droner på EUC Lillebælts uddannelser”, der bliver afholdt d. 6. april 2021. Du kan læse meget mere om arrangementet her. Derudover nærmer tilmeldingsfristen sig til vores arrangement “Dansk mesterskab i elevbrygget øl 2021” – læs mere om arrangementet og dets detaljer her. Vi håber på at modtage endnu flere tilmeldinger, så skriv endelig til os (procesteknologi@eucl.dk), hvis du er interesseret.

Vi ønsker jer alle sammen en rigtig god påske, og vi glæder os til fortsat at formidle viden om procesteknologi både til og i samarbejde med jer.

En repræsentant fra Industriens Uddannelser præsenterer projekt "Digitalisering af teoriundervisning i det åbne svejseværksted" ved WeldEye-arrangement d. 23. marts 2021
Der bydes velkommen til virtuel SixSigma workshop og netværksmøde d. 25. marts 2021