Er du en af dem, der må droppe sabbatåret efter studentereksamen pga. Corona-krisen?

Hvis du er en af de mange studenter, der i år må droppe drømmen om et sabbatår, skal du ikke tabe modet. Der findes nemlig andre måder, hvor du kan komme ud at arbejde og tjene gode penge.

Ved at tage en (eller en afkortet) erhvervsuddannelse på EUC Lillebælt eller kold College, kommer du ikke kun til at tjene penge fra dag 1 og får brugbar erfaring med dig i bagagen. Du får også en uddannelse, som du i fremtiden kan bruge, når du skal søge job eller optagelse på en videregående uddannelse. Som en del af vores uddannelser, får vores elever også mulighed for at arbejde i udlandet i nogle uger med alt betalt.

 

Studenterfordele:

Som student har du mulighed for at få en kortere uddannelsesaftale, fordi du kan få merit for bestemte fag. Fagene afhænger af erhvervsuddannelsen.

Når du er færdig med erhvervsuddannelsen får du i nogle tilfælde merit, hvis du vil læse videre til eksempelvis ingeniør, maskinmester mv. På Videnscenterportalen kan du læse inspirerende artikler om unge, der har brugt en erhvervsuddannelse til at læse videre samt, hvilke uundværlige fordele deres erhvervsuddannelse har givet dem undervejs og nu i deres arbejde.

Andreas startede som smed, blev produktionsteknolog og maskiningeniør:
https://videnscenterportalen.dk/pt/2019/06/17/andreas-melsing/

Christoffer har med fordel brugt sin studentereksamen til at tage uddannelsen som Procesoperatør:
https://videnscenterportalen.dk/pt/2018/12/13/carlsberg/

 

Erhvervsuddannelser:

På EUC Lillebælt kan du bl.a. vælge uddannelserne

På Kold College kan du bl.a. vælge uddannelsen

 

Vil du høre mere om dine muligheder og fordele, er du velkommen til at ringe eller skrive til:

Uddannelseschef, Henning Aaberg
Tlf.: 79 20 11 20
E-mail: haa@eucl.dk