Klar til 1. AR-workshop

Denne uge er vi klar med vores 1. workshop med videnscenterets AR-briller. De første, der skal afprøve AR-brillerne, er medarbejdere fra Novo Nordisk og undervisere fra forskellige erhvervsskoler – heriblandt Nordvestsjællands erhvervs – og gymnasieuddannelse, EUC Syd, EUC Lillebælt og Next.

Teknologien bag AR-brillerne tager problemløsninger på arbejdspladsen til helt nye højder. Med AR-briller kan teknisk svære problemer løses inden for få minutter af den person, der anvender brillerne.

Formålet med videnscenterets AR-workshops er, at integrere AR-brillerne i undervisningen, så både elever og undervisere får en grundlæggende viden og erfaring med AR-brillerne og deres anvendelsesmuligheder.

Videnscenterets AR-ekspert Jakob Dannesboe underviser de kommende deltagere og interessenter ved at give dem konkrete øvelser, så de selv kan få indblik i det store udbytte, man vinder ved at anvende AR-brillerne.
Som eksempelvis øvelsen på billedet, hvor brugeren af AR-brillerne ringer til en ingeniør, som kan guide og vejlede brugeren i at løse et problem. Ved at anvende AR-brillerne, kan brugeren frit bruge begge hænder.

 

Kunne en workshop i AR-briller også være noget for dig, er du velkommen til at kontakte Jakob Dannesboe på jdn@eucl.dk.