Bliv klogere på automatiseret produktion, pladeudfoldning og meget mere

Vidste du, at Videnscenter Procesteknologi tilbyder en lang række undervisningsforløb til dig som underviser på en af landets smedeuddannelser eller til dig som er elev på en smedeuddannelse og er ivrig efter at lære mere?

Videnscenter Procesteknologi udbyder bl.a. undervisningsforløb i fremstilling af en optisk kørner, en fjeldgrill og et salt- og pebersæt. Forløbene er brugervenlige og lige at gå til. Vi har gennem en længere periode arbejdet på at udvide vores sortiment af undervisningsforløb rettet mod smedefaget, og nu præsenterer vi en lang række af nye forløb der tager udgangspunkt i forskellige temaer. Første tema var centreret omkring automatiseret produktion, og nu kan vi præsentere det næste tema, der er tager udgangspunkt i pladeudfoldning. Materialerne kan findes her:

 

Automatiseret produktion:

Programmering af en svejserobot

A7 programmering / version 1

 

Pladeudfoldning:

Pladeudfoldning af en kegle

Pladeudfoldning af et knærør

CAD-programmet og fremstilling af et grenrør

 

Hold øje med vores hjemmeside, der bliver præsenteret nye temaer og undervisningsforløb løbende – næste tema er “Ikke-destruktiv prøvning”, hvortil der er planlagt to forskellige undervisningsforløb, der bliver udgivet i løbet af august.

 

Adgang til materialerne på Videnscenter Procesteknologi

Vi tilbyder her på portalen en række undervisningsforløb og materialer, der er skræddersyet til undervisning inden for procesteknologi. For at få adgang til vores materialer, skal du være bruger på Videnscenterportalen. Hvis du ikke allerede er bruger, skal du gå på https://videnscenterportalen.dk/ og oprette dig. Det er kvit og frit, og det er nemt! For at blive bruger på Videnscenterportalen, skal du gøre følgende:

  • Klik på ”LOG IND/OPRET” i øverste højre hjørne
  • Klik på ”Opret ny bruger”
  • Klik ”Ja” til at du er tilknyttet til et videnscenter
  • Under ”Vælg en brugertype…”, vælges ”Ekspert” eller ”Underviser”
  • Under ”Vælg en skole…”, vælges den skole du går på
  • Under ”Vælg et videnscenter…”, vælges ”Procesteknologi”
  • Udfyld resten og opret din profil. Du kan nu frit downloade og benytte dig af vores materialer!