Vi ønsker alle vores brugere og samarbejdspartnere en helt fantastisk sommer!

Sommeren er over os, og det betyder for videnscentrets vedkommende, at vi lukker ned for en stund.

Op til ferien har vi haft fornøjelsen af godt selskab på EUC Lillebælts smede- samt tømrerværksted, hvor en flok børn trak i arbejdstøjet for at blive smede og tømrere for en dag. Vi har også postet et nyt undervisningsforløb til Dobot, hvis du skulle mangle lidt udfordringer til ferien.

Vi vender stærkt tilbage efter ferien med spritnye undervisningsforløb, spændende aktiviteter og artikler. Du kan bl.a. se frem til nye undervisningsforløb og kompendier om lodning, magnetpulverprøvning, NDT røntgen og meget andet. Vi forventer også at kunne dele en ny tilføjelse til vores serie af virtuelle rundvisninger og dermed invitere jer indenfor i vores fysiske undervisningsmiljø endnu engang.