Om præcis en uge afholder vi DM i elevbryg 2021, hvor elever fra EUC Lillebælt, ZBC Roskilde, Uddannelsescenter Holstebro og Erhvervsakademi Aarhus skal konkurrere om at have brygget den bedste elev-øl i 2021. Hos Videnscenter Procesteknologi ser vi frem til en fantastisk dag i øllets tegn, når vi for første gang skal finde en vinder blandt de unge bryggetalenter

Konkurrencen afholdes i passende omgivelser i form af mikrobryggeriet på EUC Lillebælt, hvor dagen indledes med fælles velkomst og præsentation af dommerpanelet. Herefter får deltagerne mulighed for at præsentere dem selv og deres øl, der efterfølgende vil blive smagt og bedømt af dommerpanelet. Mens dommerne voterer, vil deltagerne og deres lærere få en rundvisning og introduktion til Videnscenter Procesteknologi, der har taget initiativ til at arrangere konkurrencen. Herefter følger dagens højdepunkt, når dommerne udråber vinderholdet, der honoreres med både pokal og diplom som udmærkelse for deres indsats i dette års DM. Øllene vil blive bedømt på stilart, teknisk kvalitet og den samlede oplevelse.

Vi glæder os til dagen der nærmer sig, og i mellemtiden ønsker vi vores deltagere et stort held og lykke med deres deltagelse i konkurrencen.

Se det komplette program herunder.

Program:

Kl. 10 – 10.15 Fælles velkomst
Kl. 10.15 – 10.30 Præsentation af dommerpanelet
Kl. 10.30 – 10.45  Deltagerpræsentation
Kl. 10.45 – 11.45  Ølsmagning og bedømmelse / rundvisning og introduktion til Videnscenter Procesteknologi
Kl. 11.45 – 12.00 Vinderøl for 2021 kåres og der overrækkes præmie
Kl. 12.00 – 12.15  Tak for i år /afslutning

Konkurrencen afholdes i EUC Lillebælts flotte mikrobryggeri, der normalt bruges til undervisning
Deltagerne har haft mulighed for at låne bl.a. et Brewster-anlæg til ølbryning
Videnscenter Procesteknologi har, ud over anlæg, også stillet kapsel-påsætter, kapsler, rengøringsmidler og meget andet udstyrtil rådighed for de deltagene