I samarbejde med virksomheden LETBEK har vi udarbejdet to virksomhedscases – en som henvender sig til grundforløbet, og en som henvender sig til hovedforløbet. Begge cases omhandler bæredygtighed og cirkulær tankegang.

Grundforløb

Kig dig rundt i virksomhedscasen, som henvender sig til grundforløbseleverne herunder. Du kan også downloade e-bogen som PDF, hvis du klikker på “download” ikonet. Under e-bogen kan du downloade en lærervejledning, hvor du som underviser finder en indledning til casen, hvordan den er opbygget samt faglige mål, som casen taler direkte ind i.

Hovedforløb

Kig dig rundt i virksomhedscasen, som henvender sig til hovedforløbseleverne herunder. Du kan også downloade e-bogen som PDF, hvis du klikker på “download” ikonet. Under e-bogen kan du downloade en lærervejledning, hvor du som underviser finder en indledning til casen, hvordan den er opbygget samt faglige mål, som casen taler direkte ind i.

Camilla Hyldahl

Har du spørgsmål?

Camilla Hyldahl
Faglig Udviklingskonsulent

Skrevet 07.12.23

Til forsiden