Hvem er vi?

Vi er nationalt videncenter med base i Aarhus, hvor vi arbejder for at sikre at viden om digital handel kommer ud i erhvervsuddannelserne. Vores mål er ganske enkelt at gøre det nemmere for undervisere at holde sig opdaterede på digital handel.

Hvem er Videncenter for Digital Handel?

 

 

Lars Henrik Larsen – Videncenterchef

Med over 20 års erfaring fra den digitale verden, kommer Lars med en bred viden om e-handel på tværs af brancher. Udover knap 5 år som leder i det tidligere Mærsk Data-selskab, Ecarisma, så har Lars drevet sit eget web-bureau gennem 8 år, som han solgte til virksomheden 727 i 2010. Senest kommer han fra en stilling som digital direktør for bureauet Republica. Udover den daglige ledelse af Videnscenteret, er Lars i høj grad brobyggeren mellem erhvervslivet og uddannelsesverdenen, så vi altid sikrer, at vores fokus matcher virksomhedernes behov.

Mail: lahl@digitalhandel.dk
Tlf.: 4171 5700
Connect på LinkedIn: Lars Henrik Larsen

 

Morten Christoffersen – Faglig konsulent

Morten er uddannet kandidat i Medievidenskab fra Aarhus Universitet og udover den teoretiske ballast, har han over 5 års hands-on erfaring med digital handel og forretningsudvikling fra en stilling som Online Manager hos KaffeMekka. Her var han med til at føre virksomheden igennem en omfattende digital transformation og har haft berøring med alle digitale fagområder i en webshop. I sit arbejde for videncenteret er Morten med til kompetenceudvikle undervisere og sikre, at det faglige materiale er relevant og opdateret i tæt samarbejde med erhvervslivet.

Mail: morc@digitalhandel.dk
Tlf.: 4171 5705
Connect på LinkedIn: Morten Christoffersen

 

Gitte Bækmark – Pædagogisk konsulent

Gitte er oprindeligt uddannet lærer, men har efterfølgende bygget på med en uddannelse som multimediedesigner, for at kunne specialisere sig inden for e-læring og udvikling af online undervisningsmaterialer. Gitte har arbejdet i mere end 14 år hos det Nationale Videnscenter for E-læring og har en stærk forankring i uddannelsesverdenen. Gittes arbejde består i at sætte de pædagogiske og didaktiske rammer for det e-læringsmateriale, vi udvikler til skolerne, og i at kompetenceudvikle de undervisere der skal bidrage til udvikling af indhold.

Mail: gich@digitalhandel.dk
Tlf.: 4088 0860
Connect på LinkedIn: Gitte Bækmark

 

Flemming B. Jessen – Faglig konsulent

Flemming kommer med 20 års erfaring fra den digitale verden, hvor han har arbejdet med stort set alle områder i en online forretning. Han har samtidig stor viden om omnichannel, og i hvordan man omstiller en fysisk forretning til at handle og sælge online. Flemming har været online chef hos Silvan i 10 år, hvor han bl.a. var med til at opbygge Silvans loyalitetsklub med over 240.000 klubkunder. Flemming har derudover arbejdet som e-commerce manager hos SPORT24 og Sengespecialisten.

Hos videncenteret arbejder Flemming med at udvikle undervisningsmateriale, workshops, e-læring og give undervisere faglig sparring omkring digital handel.

Mail: flmj@digitalhandel.dk
Tlf.: 2541 3611
Connect på LinkedIn: Flemming B. Jessen

 

 

Janne Gaye – Kommunikationsansvarlig

Janne er uddannet Cand.Soc.HRM fra CBS med en bachelor i marketing. Hun har arbejdet med kommunikation og markedsføring siden 2010 og har bl.a. været kommunikationsansvarlig i Dubai for en schweizisk medicinalvirksomhed. Hun har startet to webshops, hvor hun har haft særligt fokus på salg via de sociale medier. Janne er ansvarlig for at sikre at vores viden, materiale og netværk kommer så mange til gavn som muligt via bl.a. hjemmesidenyhedsbrevLinkedIn og Facebook.

Mail: jga@digitalhandel.dk
Tlf.: 4171 5706
Connect på LinkedIn:  Janne Gaye

 

 

Mia Walde – Bæredygtighedskonsulent

Mia har arbejdet med bæredygtighed og grøn omstilling i mere end 10 år, hvor hun bl.a. har fungeret som konsulent inden for CSR og miljøcertificeringer. Mia har også selv har haft egen webshop med bæredygtige livstilsbrands, så hun har hands-on erfaring og viden om bæredygtig digital handel. I videncenteret arbejder Mia med fokus på at uddanne undervisere og elever inden for området bæredygtighed i den digitale handel.

Mail: miaw@digitalhandel.dk
Tlf.: 25 41 36 75
Connect på LinkedIn: https: Mia Walde 

 

 

Pia Bødker Rasmussen – Bæredygtighedskonsulent

Pia er uddannet inden for forretningsudvikling og innovation og har arbejdet i Arla i mere end 8 år med fokus på netop forretningsudvikling og kommerciel innovation. Hun har haft en blog om bæredygtighed og har sammen med en partner drevet den bæredygtige markedsplads, Danish Fair Fashion & Living. I videncenteret arbejder Pia, ligesom Mia, med fokus på at uddanne undervisere og elever inden for området bæredygtighed i den digitale handel.

Mail: pib@digitalhandel.dk
Tlf.: 25 41 36 73
Connect på LinkedIn: Pia Bødker Rasmussen

 

 

Jesper Krogh Schlosser – Konsulent

Jesper har arbejdet med uddannelse i over 20 år og bringer dermed en masse konkret erfaring med som konsulent i Videncenter for Digital Handel. Med baggrund i butik, erfaring fra Arla Foods som leder af Mejeriakademiet og en HD i afsætning er Jesper god til at sikre en klar kobling mellem teori og praksis. I videncenteret arbejder Jesper bl.a. med at udvikle og kvalitetssikre undervisningsmaterialer.

Mail: jeks@digitalhandel.dk
Tlf.: 23 41 33 42
Connect på LinkedIn: Jesper Krogh Schlosser

 

 

Videncenter for Digital Handel er en offentlig organisation, som er finansieret af Børne- og Undervisningsministeriet.

Følg os her