Hvem er vi?

Vi er nationalt videncenter med base i Aarhus, hvor vi arbejder for at sikre at viden om digital handel kommer ud i erhvervsuddannelserne. Vores mål er at gøre det nemmere for undervisere at holde sig opdaterede på digital handel og bæredygtighed.

Videncenter for Digital Handel er et nationalt center lokaliseret i Aarhus, hvor Aarhus Business College agerer værtsskole.

Videncenter for Digital Handel 
Sønderhøj 28, 2. sal 
8260 Viby J

 

Lars Henrik Larsen 
Videncenterchef

Med over 20 års erfaring fra den digitale verden, kommer Lars med en bred viden om e-handel på tværs af brancher. Udover knap 5 år som leder i det tidligere Mærsk Data-selskab, Ecarisma, så har Lars drevet sit eget web-bureau gennem 8 år, som han solgte til virksomheden 727 i 2010. Senest kommer han fra en stilling som digital direktør for bureauet Republica. Udover den daglige ledelse af Videnscenteret, er Lars i høj grad brobyggeren mellem erhvervslivet og uddannelsesverdenen, så vi altid sikrer, at vores fokus matcher virksomhedernes behov.

Mail: lahl@digitalhandel.dk
Tlf.: 4171 5700
Connect på LinkedIn: Lars Henrik Larsen


Morten Christoffersen
Faglig konsulent

Morten er uddannet kandidat i Medievidenskab fra Aarhus Universitet og udover den teoretiske ballast, har han over 5 års hands-on erfaring med digital handel og forretningsudvikling fra en stilling som Online Manager hos KaffeMekka. Her var han med til at føre virksomheden igennem en omfattende digital transformation og har haft berøring med alle digitale fagområder i en webshop. I sit arbejde for videncenteret er Morten med til kompetenceudvikle undervisere og sikre, at det faglige materiale er relevant og opdateret i tæt samarbejde med erhvervslivet.

Mail: morc@digitalhandel.dk
Tlf.: 4171 5705
Connect på LinkedIn: Morten Christoffersen


Gitte Bækmark
Pædagogisk konsulent

Gitte er oprindeligt uddannet lærer, men har efterfølgende bygget på med en uddannelse som multimediedesigner, for at kunne specialisere sig inden for e-læring og udvikling af online undervisningsmaterialer. Gitte har arbejdet i mere end 14 år hos det Nationale Videnscenter for E-læring og har en stærk forankring i uddannelsesverdenen. Gittes arbejde består i at sætte de pædagogiske og didaktiske rammer for det e-læringsmateriale, vi udvikler til skolerne, og i at kompetenceudvikle de undervisere der skal bidrage til udvikling af indhold.

Mail: gich@digitalhandel.dk
Tlf.: 4088 0860
Connect på LinkedIn: Gitte Bækmark


Flemming B. Jessen
Faglig konsulent

Flemming kommer med 20 års erfaring fra den digitale verden, hvor han har arbejdet med stort set alle områder i en online forretning. Han har samtidig stor viden om omnichannel, og i hvordan man omstiller en fysisk forretning til at handle og sælge online. Flemming har været online chef hos Silvan i 10 år, hvor han bl.a. var med til at opbygge Silvans loyalitetsklub med over 240.000 klubkunder. Flemming har derudover arbejdet som e-commerce manager hos SPORT24 og Sengespecialisten.

Hos videncenteret arbejder Flemming med at udvikle undervisningsmateriale, workshops, e-læring og give undervisere faglig sparring omkring digital handel.

Mail: flmj@digitalhandel.dk
Tlf.: 2541 3611
Connect på LinkedIn: Flemming B. Jessen


Janne Gaye
Kommunikationsansvarlig & udviklingskonsulent

Janne er uddannet Cand.Soc.HRM fra CBS med en bachelor i marketing. Hun har arbejdet med kommunikation og markedsføring siden 2010 og har bl.a. været kommunikationsansvarlig i Dubai for en schweizisk medicinalvirksomhed. Hun har startet to webshops, hvor hun har haft særligt fokus på salg via de sociale medier. Janne er ansvarlig for at sikre at vores viden, materiale og netværk kommer så mange til gavn som muligt via bl.a. hjemmesidenyhedsbrevLinkedIn og Facebook.

Mail: jga@digitalhandel.dk
Tlf.: 4171 5706
Connect på LinkedIn:  Janne Gaye


Pia Bødker Rasmussen
Bæredygtighedskonsulent

Pia er uddannet inden for forretningsudvikling og innovation og har arbejdet i Arla i mere end 8 år med fokus på netop forretningsudvikling og kommerciel innovation. Hun har haft en blog om bæredygtighed og har sammen med en partner drevet den bæredygtige markedsplads, Danish Fair Fashion & Living. I videncenteret arbejder Pia med fokus på at uddanne undervisere og elever inden for området bæredygtighed.

Mail: pib@digitalhandel.dk
Tlf.: 25 41 36 73
Connect på LinkedIn: Pia Bødker Rasmussen


Emilie Mogensen
Bæredygtighedskonsulent

Emilie Mogensen er passioneret om at skabe en større bevidsthed om, hvordan vi alle kan agere mere bæredygtigt og har været selvstændig i 10 år, bl.a. med at opbygge et økologisk børnetøjsbrand. Hun har derudover en Master i “Conscious business and entrepreneurship” fra New York Universitet og har samlet set arbejdet med design og bæredygtighed i mere end 20 år. I videncenteret arbejder Emilie med fokus på at uddanne undervisere og elever inden for området bæredygtighed.

Mail: emog@digitalhandel.dk
Tlf.:
Connect på LinkedIn: Emilie Mogensen


Jesper Krogh Schlosser
Konsulent

Jesper har arbejdet med uddannelse i over 20 år og bringer dermed en masse konkret erfaring med som konsulent i Videncenter for Digital Handel. Med baggrund i butik, erfaring fra Arla Foods som leder af Mejeriakademiet og en HD i afsætning er Jesper god til at sikre en klar kobling mellem teori og praksis. I videncenteret arbejder Jesper bl.a. med at udvikle og kvalitetssikre undervisningsmaterialer.

Mail: jeks@digitalhandel.dk
Tlf.: 23 41 33 42
Connect på LinkedIn: Jesper Krogh Schlosser


Daniella Tasic Hansen
Konsulent

Daniella er uddannet kandidat i Informationsvidenskab og har i en årrække arbejdet med udvikling af undervisningspraksis gennem projekter og kompetenceudvikling af undervisere i it-didaktik. Hun har en bred erfaring med projektledelse af udviklingsprojekter fx inden for online og Blended Learning, Virtual Reality, it-didaktisk udvikling samt livslang læring. Derudover er hun dansk repræsentant i Nordisk Netværk for Voksnes læring – digital inklusion.

Mail: daha@digitalhandel.dk
Tlf.: 2541 3510
Connect på LinkedIn: Daniella Hansen


Mads Vesterager Madsen
Pædagogisk
konsulent

Mads er uddannet lærer, læsevejleder og har taget master i IKT og læring. Han har 27 års erfaring som underviser, pædagogisk konsulent og læsevejleder på erhvervsuddannelserne. Sideløbende har han i 14 år arbejdet hos Det Nationale Videncenter for e-læring med opkvalificering af undervisere, udvikling af materialer og forløb og med udviklingsprojekter.

Mads arbejder bl.a. med at udvikle og kvalitetssikre centrets læringsmaterialer og de forløb, materialerne inviterer til.

Mail: mvm@digitalhandel.dk
Tlf.: 4171 5728
Connect på LinkedIn: Mads Vesterager


Maiken Damsgaard
Konsulent

Maiken er uddannet Cand.Pæd i IT-didaktisk design og har specialiseret sig indenfor, hvordan vi kan arbejde didaktisk med det visuelle og derigennem understøtte læring ved formålsbaseret brug af billeder, grafikker, farver, layout etc. Hun har 7 års undervisningserfaring og har arbejdet som pædagogisk konsulent hos eVidenCentret. Derudover har hun tidligere arbejdet med online kommunikation og taget efteruddannelse indenfor digital markedsføring. Hos Videncenter for Digital Handel arbejder Maiken med at kompetenceudvikle undervisere og at sikre gode undervisningsmaterialer gennem et didaktisk fokus på det visuelle.

Mail: madb@digitalhandel.dk
Tlf.: 2541 3534
Connect på LinkedIn: Maiken Damsgaard


 

Videncenter for Digital Handel er en offentlig organisation, som er finansieret af Børne- og Undervisningsministeriet.

Følg os her