Hvem er vi?

Videnscenter for Digital Handel er et nationalt videnscenter med base i Aarhus

Vi arbejder for at understøtte at den nye generation af handelselever i at blive dygtige til at håndtere udviklingen inden for digital handel og til at matche de aktuelle kompetencer, som virksomhederne efterspørger. Det gør vi igennem et stærkt samarbejde med virksomheder, skoler og undervisere.

Få adgang til vores viden, eller stil din ekspertviden til rådighed som leverandør af viden – kontakt os for at høre nærmere.

Lars Henrik Larsen – Videncenterchef

Med over 20 års erfaring fra den digitale verden, kommer Lars med en bred viden om e-handel på tværs af brancher. Udover knap 5 år som leder i det tidligere Mærsk Data-selskab, Ecarisma, så har Lars drevet sit eget web-bureau gennem 8 år, som han solgte til virksomheden 727 i 2010. Senest kommer han fra en stilling som digital direktør for bureauet Republica. Udover den daglige ledelse af Videnscenteret, er Lars i høj grad brobyggeren mellem erhvervslivet og uddannelsesverdenen, så vi altid sikrer, at vores fokus matcher virksomhedernes behov.

Lars Henrik Larsen

Mail: lahl@digitalhandel.dk
Tlf.: 4171 5700
Connect på LinkedIn: Lars Henrik Larsen

 

Morten Christoffersen – Faglig konsulent

Morten er uddannet kandidat i Medievidenskab fra Aarhus Universitet og udover den teoretiske ballast, har han over 5 års hands-on erfaring med digital handel og forretningsudvikling fra en stilling som Online Manager hos KaffeMekka. Her var han med til en føre virksomheden igennem en omfattende digital transformation og har haft berøring med alle digitale fagområder i en webshop. I sit arbejde for Videnscenteret er Morten med til kompetenceudvikle undervisere og sikre, at det faglige materiale er relevant og opdateret i tæt samarbejde med erhvervslivet.

Morten Christoffersen

Mail: morc@digitalhandel.dk
Tlf.: 4171 5705
Connect på LinkedIn: Morten Christoffersen

 

Gitte Bækmark – Pædagogisk konsulent

Gitte er oprindeligt uddannet lærer, men har efterfølgende bygget på med en uddannelse som multimediedesigner, for at kunne specialisere sig inden for e-læring og udvikling af online undervisningsmaterialer. Gitte har arbejdet i mere end 14 år hos det Nationale Videnscenter for E-læring og har en stærk forankring i uddannelsesverdenen. Gittes arbejde består i at sætte de pædagogiske og didaktiske rammer for det e-læringsmateriale, vi udvikler til skolerne,og i at kompetenceudvikle de undervisere der skal bidrage til udvikling af indhold.

Gitte Bækmark

Mail: gich@digitalhandel.dk
Tlf.: 4088 0860
Connect på LinkedIn: Gitte Bækmark

Flemming B. Jessen – Faglig konsulent

Flemming kommer med 20 års erfaring fra den digitale verden, hvor han har arbejdet med stort set alle områder i en online forretning. Han har samtidig stor viden om omnichannel, og i hvordan man omstiller en fysisk forretning til at handle og sælge online. Flemming har været online chef hos Silvan i 10 år, hvor han bl.a. var med til at opbygge Silvans loyalitetsklub med over 240.000 klubkunder. Flemming har derudover arbejdet som e-commerce manager hos SPORT24 og Sengespecialisten.

Hos Videnscenteret arbejder Flemming med at udvikle undervisningsmateriale, workshops, e-læring og give undervisere faglig sparring omkring digital handel.

Mail: flmj@digitalhandel.dk
Tlf.: 2541 3611
Connect på LinkedIn: Flemming B. Jessen

Janne Gaye – Kommunikationsansvarlig

Janne er uddannet Cand.Soc.HRM fra CBS med en bachelor i marketing. Hun har arbejdet med kommunikation og markedsføring siden 2010 og har bl.a. været kommunikationsansvarlig i Dubai for en schweizisk medicinalvirksomhed. Hun har startet to webshops, som hun fortsat driver og hvor hun  har særligt fokus på salg via de sociale medier. Janne er ansvarlig for at sikre at vores viden, materiale og netværk kommer så mange til gavn som muligt via bl.a. hjemmesidenyhedsbrevLinkedIn og Facebook.

Janne Gaye

Mail: jga@digitalhandel.dk
Tlf.: 4171 5706
Connect på LinkedIn:  Janne Gaye

 

Jesper Krogh Schlosser – Projektleder, Talents of Retail

Jesper har arbejdet med uddannelse i over 20 år og bringer dermed en masse konkret erfaring med som projektleder for talentprogrammet, Talents of Retail. Med baggrund i butik, erfaring fra Arla Foods som leder af Mejeriakademiet og en HD i afsætning er Jesper god til at sikre en klar kobling mellem teori og praksis.

Mail: jeks@digitalhandel.dk

Tlf.: 23 41 33 42