Disse betingelser gælder ved tilmelding til nyhedsbrev og arrangementer hos Videncenter for Digital Handel

Generelt ved tilmelding til nyhedsbrev eller ved tilmelding til arrangement

Ved din tilmelding af nyhedsbrev eller event accepterer du nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.

Ved din tilmelding accepterer du at modtage mails fra os:
Videncenter for Digital Handel
Sønderhøj 28
8260 Viby J

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på jga@digitalhandel.dk, så tager vi hånd om din forespørgsel hurtigst muligt. Ellers kan du framelde dig vores mail ved at klikke på det ”unsubscribe”-link, der medfølger hver nyhedsmail eller sende din forespørgsel til mailadressen ovenover.

Ved tilmelding til nyhedsmails

Når du tilmelder dig vores nyhedsmails, afgiver du mailadresse og navn. Vi anvender disse oplysninger for at kunne udsende nyhedsmails til dig og gøre indholdet personligt.

Ved tilmelding til arrangementer

Når du tilmelder dig vores arrangementer, afgiver du mailadresse og navn. Vi anvender disse oplysninger for at kunne udsende mails til dig med information om de arrangementer du har tilmeldt dig. Du vil kun modtage mail vedr. det pågældende arrangement.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Dine personoplysninger opbevares indtil vores retsgrundlag ophører.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen.

Du kan gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Du har også ret til at få rettet dine personoplysninger, hvis de er forkerte, eller du kan bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger. Vi vil derefter slette eller rette forkerte personoplysninger eller personoplysninger, der blevet forældede siden indsamlingen.

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig.

Hvis du ønsker at bruge dine rettigheder, skal du henvende dig på: jga@digitalhandel.dk

Hvis du ønsker at klage over Videncenter for Digital Handels behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet:

Datatilsynet Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

 

Betingelser for brug af Videnscenterportalen.dk

Ovennævnte betingelser gælder for arrangementer og nyhedsbreve specifikt fra Videncenter for Digital Handel. De generelle betingelser for brug af denne side og andre sider på videnscenterportalen.dk finder du her.